Maandelijks archief: augustus 2015

31.08.2015 – hitland – 15 km

**31.08.2015 – hitland – 15 km**

Gisteren heb ik niet meer gelopen omdat het in de avond ook weer zo warm en klam was. Ik heb daarvoor in de plaats een kilometer of 6 Nordic Walking gedaan ook al zijn mijn ultra distance loop poles daar niet echt geschikt voor. Maar het liep heerlijk ook al vroeg woef zich af of het nou echt nodig was om zo snel te ‘wandelen’. Maar vandaag dus maar even op pad geweest voordat het onweer weer losbarst. Helaas werd ik een uur aan de praat gehouden door een telefoontje en kon ik dus pas te laat vertrekken toen het inmiddels echt opgewarmd was naar zo’n 25 graden met hele hoge luchtvochtigheid. Ik merkte het meteen en stelde mijn plan voor vandaag bij. In ieder geval geen 20 km rondje en ook gewoon een rustig rondje binnen MAF. Gezien de verwachte drift door de warmte, startte ik dus ook heel langzaam maar wel op hoge cadans om tenminste daarmee te oefenen. Woef was natuurlijk niet mee. Ik weet zeker dat zij direct al in haar achteruit was gegaan met dit weer. Laat maar komen die herfst!

klik voor groot

Ik liep uiteindelijk 1000-2000 afgewisseld met een korte rustpauze om de HF weer mooi te laten zakken maar ik kon goed merken dat het echt (te) warm was. Maar ik probeerde zoveel mogelijk onder de bomen te blijven en uit de zon die af en toe op volle kracht in mijn gezicht scheen. Ik was niet de enige die het warm had, want ook mensen met een hond die ik kende, spraken er over in het voorbij gaan. ‘Warm he?’ Nou zeker weten! Na 15 km zat de training erop. Prima, want ik had er echt moeite mee maar de HF bleef maximaal rond de 135 dus dat is op zich wel netjes.

Op naar de volgende run. Vanavond lukt helaas niet meer vanwege het voorspelde onweer (terwijl ik dit tik, onweert het al flink dus dat is geen optie meer). Morgen maar kijken hoe het weer dan is.

klik voor groot

gegevens:

* 15 km
* 27 graden

augustus 319 km – 2015 totaal 2.729 km

29.08.2015 – hitland – 17 km

**29.08.2015 – hitland – 17 km**

ronde 1: 8.5 km

Gisteren had ik qua lopen een rustdagje. Na de 30 km van vrijdag is dat een prima idee. Bovendien hebben we gisteren een lange ronde in de Biesbosch gevaren! Maar nu is het weer tijd om te lopen. Vandaag doe ik weer hetzelfde als vorige week. Ik loop twee korte rondes waar ik steeds iets anders in kan trainen. We willen vandaag nog even met de kano op stap, dus is dit ook beter in te plannen op deze manier. In de ochtend is het al behoorlijk warm. Tijdens de start en warming up is het nog heerlijk koel en het loopt heerlijk. Hartslag mooi laag, tempo mooi hoog. Maar al snel warmt het op en merk ik de invloed op de hartslag. Het kost me moeite om op het continue rondje de hartslag laag te houden, mede door de relatief snelle start. Ik ben niet ontevreden. Op naar de kano ronde nu en vanavond rondje 2.

gegevens:

* 8,5 km
* 21 graden

augustus 296 km – 2015 totaal 2.706 km

ronde 2: 8,5 km

Vanmiddag hebben we eerst een kort rondje gevaren van 9 km. Dat was fijn om te doen en nu gaan we als afsluiter nog even een stukje lopen. Lekker tegen stijfheid en ook fijn voor woef hoewel ze misschien weer te moe zal zijn.

De temperatuur is redelijk en het zonnetje is al bijna weg dus te warm is het niet. Eigenlijk is het prettiger dan vanmorgen. Ik kies voor 1000-tjes die ik rustig wil lopen. Helaas is de Mio niet goed opgeladen dus heb ik geen enkele hartslag in beeld. Dat is lastig en dus gaat lapje 1 te snel. Lap 2 en 3 gaan elke keer nog sneller dus ik besluit er een halve piramide van te maken en klok de laatste af op prima tempo. Niet de bedoeling, maar wel leuk. Dat gaat eigenlijk heel makkelijk dus ik ben benieuwd. Overigens wilde woef weer niet echt meekomen aan het begin van de route en liep ze bijna door het gazen deurtje heen om in de kar te komen. Maar na twee kilometer begon ze zich toch weer te laten horen en wilde ze wel weer mee. Ook prima en zo deden we het dus. Er is ook geen zak aan om zo mee te moeten hobbelen op die stomme stenen dus zo is het ook goed. Vandaag weer een mooie actieve dag geweest met hardlopen, kano├źn en hardlopen. Op naar de volgende run.

gegevens:

* 8,5 km
* 20 graden

augustus 304 km – 2015 totaal 2.714 km

27.08.2015 – hitland – 30 km

**27.08.2015 – hitland – 30 km**

ronde 1 – 21 km

Vanmorgen is het prima weer om te lopen. Er staat wel een fors windje en het gaat regenen maar het lijkt me heerlijk. Woef gaat op deze langere ronde deze keer niet mee. Vanavond mag ze weer mee voor een korter en sneller rondje. Ik doe mijn rugzak om (vandaag de Slab omdat ik een petje mee wil nemen en wel met wat gewicht wil lopen) en ga op pad. Mijn hartslag komt niet boven de 138 en gemiddeld loop ik op 131 dus dat is netjes. Het gaat vandaag niet zo snel maar zo ontzettend gemakkelijk, dat hou je dus gewoon uren vol. Vanavond een snellere interval training! Overigens is het na 1 uur inderdaad keihard gaan regenen. Heerlijk! Ik ben natuurlijk in een oogwenk doorweekt maar met deze temperatuur maakt dat helemaal niets uit.

klik voor groot

gegevens:

* 21 km
* 16 graden

augustus 278 km – 2015 totaal 2.688 km

ronde 2: 9,5 km

Vanavond ga ik nog even met woef op stap. Het lijkt droog en ik ben benieuwd of het ook droog zal blijven. Het kan me overigens niets schelen. Woef vindt alles best zolang de zon maar niet schijnt. Ik kies voor vanavond voor snelle 1000-tjes op maximale MAF en dat loopt als een speer. Op het stukje met volle tegenwind moet ik iets het tempo laten zakken om de HF netjes in de zone te houden maar dat is natuurlijk helemaal OK. Woef vindt het ook helemaal leuk zo met het koele weer.

Ik merk dus echt helemaal niets van mijn ochtendrondje. Ik had net zo goed weer 20 km kunnen doen maar ik loop nu eenmaal met woef en ik wil niet te laat uit het gebied weg zijn. Voor vanavond dus weer helemaal goed. Lekker rondje, op naar de volgende! Met een dagtotaal van bijna 31 km ben ik best tevreden.

gegevens:

* 9,5 km
* 15 graden

augustus 287 km – 2015 totaal 2.697 km

25.08.2015 – hitland – 17 km

**25.08.2015 – hitland – 17 km**

ronde 1: 8,5 km

In de ochtend heb ik niet veel tijd want ik moet naar de tandarts. Maar ik wil wel vast wat lopen dus ik vertrek op het eerste wandelrondje met woef voor mijn renrondje. Woef loopt lekker mee en dat gaat goed want het weer is prima. Af en toe komt het zonnetje even tevoorschijn maar niet lang genoeg om het echt warm te maken. Er staat wel een forse zuiden wind dus wind tegen op weg terug maar dat kan de pret niet drukken. Ik wil een goed MAF rondje lopen tegen het maximale van de MAF zone aan maar wel netter dan gisterenavond waar ik even ruim boven de 140 uitkwam (wat dus niet de bedoeling is). Ik besluit voor een kort maar krachtig rondje.

Het gaat prima en op een prachtig tempo. ik ben tevreden en ook over de cadans. Blij dat woef gewoon lekker meesjouwde en nergens last van leek te hebben.

Vanavond weer een rondje als het goed is!

gegevens:

* 8,5 km
* 17 graden

augustus 248 km – 2015 totaal 2.658 km

ronde 2: 8,5 km

Als ik vanavond vertrek, regent het pijpenstelen maar ik ga gewoon op pad. Volgende keer wel een ondertopje aantrekken als het zo hard regent, want dat zit wel lekkerder. Ik start met de warming up en net als ik wil starten, kom ik een man op een fiets tegen met een shar pei. Ik kom hem vaker tegen dus we raken aan de praat. Dat ging als volgt:

ik: heee lang niet gezien hoe gaat het?
hij: ja prima, het is wel erg nat, ik kom helemaal uit hitland noord en we zijn zeiknat. waar gaan jullie nu heen?
ik: we gaan ook richting de andere kant. ik ga ruim 8 km lopen, was vanmorgen al op pad voor hetzelfde rondje
hij: jeee maar dan loop je dus 17 km!
ik: ja maar het zijn twee korte rondjes dus dat is helemaal geen probleem, vorige keer dat we elkaar spraken was ik onderweg voor een 20 km rondje
hij: o ja dat is waar. nou ik doe het je niet na. wat zie je er leuk uit trouwens
ik: ha ja met die opvallende kousen he?
hij: nee echt leuk. hoe gaat het met de hond?
ik: prima, haar langste dagafstand is nu 47 km
hij: nou nee niet doen hoor, dan zijn straks alle mooie rondingen weg
ik (verlegen): hahaha nou als dat zou kunnen

We nemen afscheid en ik lig in een deuk. Dit is een hele aardige jongen die dit soort dingen zegt zonder enige bijbedoeling. Ik moest er enorm om lachen eerlijk gezegd. Mooie rondingen. Ja hoor. Nou die mogen wel weg. Maar ik vond mijn combi vandaag ook wel geslaagd.

Na dit intermezzo ben ik weliswaar wat afgekoeld maar ik start toch maar voor mijn kern training. Ik had iets anders op het programma staan maar vanwege de wind en de harde regen switch ik naar een continu rondje binnen MAF zoals vanmorgen. En dat gaat super. Beter dan vanmorgen en dat komt gewoon door de lagere temperatuur.

Dat ik nu zo snel kan lopen op lage hartslag is echt bijzonder. Had ik nooit verwacht.
Dik tevreden en op naar de volgende ronde.

Overigens trek ik thuis mijn schoenen uit en zie een gat in mijn nieuwe CEP kousen zitten. Ongelooflijk. Ik draag al enige tijd de oudere roze CEP kousen en daar gebeurt niks mee. Ze hebben dus echt iets gedaan met de nieuwe modellen want dit is niet normaal. Baal ervan.

gegevens:

* 8,5 km
* 15 graden

augustus 257 km – 2015 totaal 2.667 km

24.08.2015 – hitland – 7 km

**24.08.2015 – hitland – 7 km**

Normaal loop ik nooit een rondje van 7 km maar ik moet bekennen dat zo’n snel babyrondje wel lekker is als je geen tijd hebt. Op de valreep startte ik toch nog in de avond voor een snel ommetje en ik liep zelfs net tussen de buien door! Gisteren kwam het er niet van om te lopen want toen hebben we hele dag gevaren en zijn we in de avond lekker gaan eten. Dan maar even niet lopen dus want teveel is ook niet goed.

Ik wilde een continu rondje lopen en dat lukte prima op prima pace zonder enige moeite! Mijn HF ging iets omhoog aan het einde maar meer doordat ik steeds sneller en lekkerder ging lopen dan door drift. Ik ben nog steeds verrast dat ik dit tempo nu zo kan lopen met lage hartslag. Heel bijzonder. Als het straks koeler is kan ik echt vergelijken met vorig jaar toen ik met dit soort trainingen begon.

Tevreden met dit korte rondje tussendoor. Morgen weer een rondje en dan weer wat langer.

gegevens:

* 7 km
* 17 graden

augustus 239 km – 2015 totaal 2.650 km

22.08.2015 – hitland – 10 km

22.08.2015 – hitland – 10 km

Een hele drukke en vermoeiende dag vandaag. Het was een schitterende dag qua weer. Weinig wind en heerlijk zonnig. Vanmorgen hebben we eerst een stukje gevaren in het Loetbos. Binnen 31 minuten hadden we de boot klaar en dat was dus een opsteker na het geklooi van donderdagavond. Onze echt maiden trip! Natuurlijk was woef ook mee met haar nieuwe zwemvest.

klik voor groot

Daarna hadden we een afspraak en pas in de avond konden we op pad voor een rondje. Ook weer vrij laat pas gestart maar het ging uiteindelijk nog wel aardig ook.

Alleen had woef er na anderhalve kilometer al geen zin meer in. Ze ging gewoon in haar achteruit en dat merk je meteen. Toen ik de kar opende stapte ze er zonder op of om te kijken in. Ze ging gewoon lui liggen kijken en pas na enkele kilometers was ze weer wat fitter en begon ze ook weer te piepen en onrustig te doen. Aan het einde van de run hebben we haar dus ook weer lekker mee laten lopen en heb ik nog een stukje met haar gehobbeld. Meer voor haar dus dan voor mij. Maar we liepen 10 km totaal en dat was niet slecht na dit drukke weekend tot nu toe. De tijden en hartslag waren vandaag ook prima. Ik ben verrast dat het zo goed gaat ondanks het warme weer en alles wat we nog meer doen zo in een weekend en op een dag. Ik moet wel opletten en even gas terug nemen geloof ik. Anders loopt het geheid verkeerd.

Morgen gaan we de hele dag op pad met de boot. Nu dus eerst lekker slapen.

Op naar de volgende run maar weer.

gegevens:

* 10 km
* 18 graden

augustus 232 km – 2015 totaal 2.642 km

21.08.2015 – hitland – 13 km

21.08.2015 – hitland – 13 km

Vandaag is er nog wel tijd voor een kort rondje. Vanmorgen hebben we instructie gehad over de kano. We hadden gisteren even een klein probleempje maar dat is nu opgelost gelukkig. We hebben vanmorgen ook al even gevaren en nog wat extra instructie gekregen. Dat was prettig. Maar we waren best moe en hoewel we dolgraag wilden weten of we nu zelf op pad konden, kozen we voor een kort rondje lopen en even een snel bezoekje aan een outdoorshop voor wat spulletjes.

Zo vertrokken we dus uiteindelijk veel te laat en aardig vermoeid voor een kort rondje om even los te lopen. Het was nog steeds vrij warm maar het was wel fijn loopweer. Omdat het zo warm was, bleven we aanvankelijk voor de eerste kilometers onder de bomen om wat schaduw te hebben voor woef. Daar doet de Garmin altijd een beetje vreemd en is de pace totaal onbetrouwbaar. Ik deelde de training in twee delen, beide met een andere maximale hartslag en dat ging wel aardig. Ik was erg stijf geworden van het zitten en het rommelen met de boot maar uiteindelijk voelde alles toch weer beter. Op naar de volgende run dan maar. Morgen een hele volle dag dus ik hoop dat we nog even op pad kunnen voor een rondje.

gegevens:

* 13 km
* 22 graden

augustus 222 km – 2015 totaal 2.632 km

19.08.2015 – hitland – 11 km

**19.08.2015 – hitland – 11 km**

Vandaag toch nog even een rondje lopen. Was ik eigenlijk niet van plan maar het is lekker weer en woef wil ook wel een ommetje! S. was niet al te laat thuis dus dat was een mooie kans om nog even samen op pad te gaan voordat het donker zou worden. Mijmeren over kanoroutes en plannen maken voor het weekend. Altijd leuk! Ondertussen liep ik weer 1000-tjes afwisselend op HF max 138 en max 128 en dat lukte prima. Tempo was mooi op de maximale MAF zone. Eigenlijk wel bijzonder want het zit erg dicht op mijn HM tempo inmiddels. Natuurlijk kan ik geen HM lopen op MAF maar dit is dus een uitstekende (interval)training binnen MAF. Inmiddels is dat dus mogelijk en mensen die zeggen dat op MAF lopen maar ‘saai’ is en ‘langzaam gaat’ hebben daar nog nooit mee getraind of…. hebben niet voldoende progressie nog geboekt daarmee. Ik had het vorig jaar ook zeker niet gekund om dit tempo te lopen op deze lage hartslag!

Voordat we er erg in hadden was er toch alweer een aardig rondje gelopen. Genoeg voor vandaag, ik heb nog meer plannen dus zo is het net een lekker ommetje in de avond. Bovendien nog goed getraind ook.

klik voor groot


gegevens:

* 11 km
* 18 graden

augustus 209 km – 2015 totaal 2.619 km

18.08.2015 – haastrecht – 14 km

**18.08.2015 – haastrecht – 14 km**

Vandaag had ik een afspraak gemaakt met iemand van een webshop om het Ruffwear life jacket te passen met woef. Ze valt namelijk vaak tussen twee maten en ik wilde wel een goede hebben. De eigenaar was zo aardig om een afspraak thuis te maken zodat ik kon passen en zo reden we naar Haastrecht voor een pas sessie. Grappig genoeg hadden we vorige week in Haastrecht willen kanoën dus bedacht ik ineens vlak van te voren dat ik net zo goed daar een rondje kon gaan lopen dan. Snel dus een route in elkaar gezet en op weg gegaan. De pas sessie was een beetje moeizaam omdat de S in geel te klein was en de M te groot. Vreemd genoeg was de rode in S ietsje groter en zat die redelijk goed dus die werd het uiteindelijk. Ik ben benieuwd of het iets is. Ik hoop dat ze het nooit nodig heeft maar vooral dat het goed zit, want ze moet er wel mee kunnen liggen en zitten op de kano.

Na het passen gingen we meteen op weg. Het begin van de route was snel gevonden. Vanaf het zwembad daar loop je zo de weilanden in en het achterland met de molen en de Vlist.

klik voor groot

Het was best somber en ik vond het knap frisjes met de koude wind. Ik trok uiteindelijk zelfs mijn dunne jackje aan omdat ik ook af en toe stilstond om op de kaart te kijken. Ik had natuurlijk geen flauw idee waar ik precies was dus de kaart had ik wel nodig!

Het was eigenlijk meteen al een erg mooie route. Langs watertjes, langs de molen en langs allerlei vogels. Heel rustig verder dus ideaal voor een loopje. Ergens kon ik het pad niet op dat ik had ingetekend maar ik zag al snel een alternatief. Dat was notabene een prima pad om te lopen.

klik voor groot

Uiteindelijk kwam ik weer voor een hek uit waar een nogal modderig pad met schapen te zien was. Mmmmm misschien toch maar even doorlopen en dat lusje laten schieten dan….Ik steek dus door en kom uiteindelijk bij een splitsing waar ik eigenlijk uit had moeten komen. Daar ziet het pad er redelijk goed uit dus besluit ik alsnog vanaf de andere kant dan maar het lusje te doen. Ik weet al dat het einde dus modderig zal zijn maar what the heck. Mijn luxepaardjes (wegschoenen) kunnen me vast ook wel door de modder brengen. Na tien stappen zijn mijn voeten al doorweekt want met de opengewerkte upper van de schoenen is alles natuurlijk eigenlijk gewoon ‘open’. Geen probleem, ik ben natte voeten wel gewend. Vervelender waren de natte en kriebelende planten die kniehoog waren en vlak langs het pad groeiden. Ook brandnetels natuurlijk maar ik doe maar net alsof ik het niet merk. Ik ga nu toch niet meer terug maar een echt goed pad is het niet.

klik voor groot

Het stuk is nog best lang en langer dan ik dacht. Ik tuur nog eens op de kaart maar ik ga echt goed. Straks ergens weer rechtsaf en dan weer terug langs het watertje richting die schapen. Ook dat kan ik gewoon vinden natuurlijk en al snel lopen we over het brede graspad weer de andere kant op. Dat loopt een stuk makkelijker dan het pad met de wilde begroeiing van net. Ik zie ook ineens overal routebordjes. Dat moet ik eens uitzoeken want het lijkt me een erg mooi gebied!

klik voor groot

We hobbelen verder, stuiten op een hek waar woef gelukkig onder een stukje open gaas kan kruipen en komen bij de schapen uit. De modder valt eigenlijk best mee maar de wegschoenen zijn nog best glad en dat merk je vooral bij het afzetten. Maar dat maakt natuurlijk helemaal niks uit en voordat ik er erg in heb zijn we alweer bij het hek bij de schaapjes.

klik voor groot

Ik sla weer rechtsaf om terug te komen bij de splitsing en vervolg vanaf daar mijn eigen weg die ik had gemaakt. Even doorlopen en linksaf even langs een rustige weg. Ook best leuk en hier kan ik lekker even opschieten. Daarna slaan we linksaf en komen op een prachtige route tussen de weilanden door. Dit lijkt me ook erg mooi met de kano ook al zijn sommige bruggetjes wel erg laag. Maar mooi is het!

klik voor groot

Ik kijk af en toe even op de kaart maar ik ga nog steeds goed. De hekken die overal voor de koeien geplaatst zijn die van weiland naar weiland moeten kunnen lopen zijn gelukkig zo gemaakt dat je erlangs kunt. Dat is makkelijk!

Aan het einde van het pad moet ik eigenlijk linksaf maar zie ik weer zo’n bijna onbegaanbaar pad. Dat is trouwens deel van de Pelgrimsroute zie ik op de borden. Nooit geweten dat die daar liep en ook zie ik Floris V pad op de borden staan. Allemaal nog eens uitzoeken want er is hier dus veel te lopen en te ontdekken!

klik voor groot

Ik besluit even terug te lopen en de vorige afslag linksaf te nemen want dat was een verhard pad. Zo gezegd zo gedaan en na het verharde pad loop ik een stukje door een weiland om….. voor een gesloten hek uit te komen waar ik toch echt doorheen moet om bij het fietspad te komen. Wat raar! Gelukkig staat er een groepje fietsers op het fietspad en ik vraag of ze willen helpen om te hond eroverheen te tillen. Het blijken Italianen te zijn en eentje komt spontaan naar het hek en pakt woeffie aan. Denk maar niet dat ik daarna een handje krijg om over het hek te komen! De mannen zijn zeer gecharmeerd van woeffie die natuurlijk gek staat te doen na haar lift over het hek. Ik kan het dus zelf uitzoeken maar al snel sta ik ook veilig op het fietspad. Wat een geluk dat die fietsers daar nou net stonden! Ik moet er wel om lachen eigenlijk.

Daarna even een stukje weer langs de molen maar ook al liep ik daar ook op de heenweg, het blijft een mooi stukje natuur. Ik geniet er met volle teugen van. Heerlijk lopen en lekker om me heen kijken. De temperatuur is prima, lekker koel en dat merk ik meteen aan woeffie. Ik ben wel blij dat het droog gebleven is, want we moeten nog even naar huis rijden straks.

Na bijna 14 km staan we weer bij de auto bij de webshop voor de deur. Heerlijk en mooi gecombineerd zo.

Op naar de volgende run dan maar weer.

gegevens:

* 14 km
* 15 graden

augustus 198 km – 2015 totaal 2.608 km

16.08.2015 – hitland – 12 km

**16.08.2015 – hitland – 12 km**

Dit weekend was een heel vol en druk weekend. Gisteren hebben we proefgevaren en vandaag waren we vanaf de vroege ochtend op pad en gingen we naar het Oosten van het land om…. de kano op te halen. Dat is niet iets dat je elke dag doet, dus zowel S. als ik waren toch best moe aan het einde van de dag. S. dacht eens lekker op de bank te kunnen gaan zitten toen we eindelijk klaar waren met alles en alles hadden opgeruimd maar ik wilde per se nog even op pad. Natuurlijk hoeft hij dan niet mee ook al vind ik het wel heel fijn en gezellig. Maar uiteindelijk was hij zo lief om mee te gaan en we haastten ons om weg te kunnen. Gauw omkleden en op pad! Fiets mee en de doggyride voor woef eventueel. Maar om 20 uur gingen we dan alsnog op pad voor een kort rondje.

Het was nog droog maar vrij fris en met een dreigende regenbui. Ik had eigenlijk aanvankelijk geen idee wat ik wilde doen, want ik had vrijdag al een wat langere training gedaan en ik wist simpelweg niet meer wat ik had gedaan afgelopen week qua trainingen.

Ik besloot daarom tot een hele afwisselende training van 1000-tjes op max 130 en op max 140 (hartslag) en dat voelde goed. De eerste ronde was even inlopen en zoeken en de tweede ronde ging al mooi op tempo met mooie lage hartslag. Ik kon daarna ook weer makkelijk langzamer lopen op lage hartslag. Alleen in ronde 4 kwam er ineens een loper voorbij en daar ging ik even gek doen door erachter te gaan hangen. Niet slim, want als je rustig loopt en je versnelt ineens dan loopt de HF natuurlijk meteen op.

klik voor groot

Gelukkig bleef het droog al ging het aan het einde van de run een beetje spetteren. Het wordt ook al een heel stuk vroeger donker dan voorheen. Jammer maar helaas. De herfst komt er nu echt langzaam aan maar we krijgen vast nog wel wat mooie dagen.

Voor woef wordt het ook steeds beter weer met minder warme dagen. Dan kan ze weer lekker wat vaker mee, want dit is ook niet alles. Overigens vindt ze er geen bal aan zo’n rondje Hitland!

klik voor groot

Op naar de volgende run dan maar weer.

gegevens:

* 12 km
* 17 graden

augustus 184 km – 2015 totaal 2.594 km