Dagelijks archief: augustus 2, 2015

02.08.2015 – hitland – 10 km

**02.08.2015 – hitland – 10 km**

Vandaag hebben we ons eerste 10 km rondje met de kano gevaren. Gisteren hebben we ook gevaren maar had ik geen idee van de afstand. Deze keer had ik de Garmin mee, dus kon ik eens zien hoe snel we eigenlijk varen en welke afstand we zouden afleggen. Het was weer een mooie middag en deze keer was er niemand op het water op deze locatie! Heerlijk dus.

klik voor groot

Toen we thuis kwamen van kano varen, hebben we eerst wat gegeten. Een paar uur later zijn we op pad gegaan voor een kort rondje omdat woef wel lang alleen was vandaag (ze was nog niet mee op de kano). Uiteindelijk liep ik langer dan gepland aar het ging gewoon lekker. Ik vond het nog best ‘afzien’ ondanks dat ik keurig binnen MAF liep. Mijn tempo op MAF is op de korte afstand nu toch vrij hoog geworden en dan moet ik met die warmte toch wel doorlopen. Wat een verschil met vorig jaar. Als het koeler is, zal ik helemaal wel merken wat er allemaal veranderd is. Na 10 km stonden we weer bij de auto.

Voor de zekerheid was de doggyride mee maar deze keer vond woef het weliswaar warm, maar prima om te lopen. Zo kwam er dus een einde aan een actief weekendje met 5 uur varen totaal op de teller en 41 loop kilometers. Op naar de volgende run dan maar weer!

gegevens:

* 10 km
* 24 graden

augustus 41 km – 2015 totaal 2.451 km