Dagelijks archief: augustus 29, 2015

29.08.2015 – hitland – 17 km

**29.08.2015 – hitland – 17 km**

ronde 1: 8.5 km

Gisteren had ik qua lopen een rustdagje. Na de 30 km van vrijdag is dat een prima idee. Bovendien hebben we gisteren een lange ronde in de Biesbosch gevaren! Maar nu is het weer tijd om te lopen. Vandaag doe ik weer hetzelfde als vorige week. Ik loop twee korte rondes waar ik steeds iets anders in kan trainen. We willen vandaag nog even met de kano op stap, dus is dit ook beter in te plannen op deze manier. In de ochtend is het al behoorlijk warm. Tijdens de start en warming up is het nog heerlijk koel en het loopt heerlijk. Hartslag mooi laag, tempo mooi hoog. Maar al snel warmt het op en merk ik de invloed op de hartslag. Het kost me moeite om op het continue rondje de hartslag laag te houden, mede door de relatief snelle start. Ik ben niet ontevreden. Op naar de kano ronde nu en vanavond rondje 2.

gegevens:

* 8,5 km
* 21 graden

augustus 296 km – 2015 totaal 2.706 km

ronde 2: 8,5 km

Vanmiddag hebben we eerst een kort rondje gevaren van 9 km. Dat was fijn om te doen en nu gaan we als afsluiter nog even een stukje lopen. Lekker tegen stijfheid en ook fijn voor woef hoewel ze misschien weer te moe zal zijn.

De temperatuur is redelijk en het zonnetje is al bijna weg dus te warm is het niet. Eigenlijk is het prettiger dan vanmorgen. Ik kies voor 1000-tjes die ik rustig wil lopen. Helaas is de Mio niet goed opgeladen dus heb ik geen enkele hartslag in beeld. Dat is lastig en dus gaat lapje 1 te snel. Lap 2 en 3 gaan elke keer nog sneller dus ik besluit er een halve piramide van te maken en klok de laatste af op prima tempo. Niet de bedoeling, maar wel leuk. Dat gaat eigenlijk heel makkelijk dus ik ben benieuwd. Overigens wilde woef weer niet echt meekomen aan het begin van de route en liep ze bijna door het gazen deurtje heen om in de kar te komen. Maar na twee kilometer begon ze zich toch weer te laten horen en wilde ze wel weer mee. Ook prima en zo deden we het dus. Er is ook geen zak aan om zo mee te moeten hobbelen op die stomme stenen dus zo is het ook goed. Vandaag weer een mooie actieve dag geweest met hardlopen, kano├źn en hardlopen. Op naar de volgende run.

gegevens:

* 8,5 km
* 20 graden

augustus 304 km – 2015 totaal 2.714 km