19.04.2018 – hulshorst – 11 km

Vandaag zijn we om 7.15 op pad. Het wordt weer een mooie warme dag vandaag dus een beetje vroeg op pad is wel nodig met woefje. Voor mezelf is het ook lekkerder lopen trouwens dus dat maakt niet veel uit. Ik loop eerst weer het rondje door het bos aan de overkant. De zon die door de bomen schijnt is echt prachtig zeker met het uitlopende groen. Bij ons hek staan inmiddels ook al lelietjes van dalen dus dat is leuk. Het is eigenlijk nog heel stil in het bos. Mensen starten toch blijkbaar wat later met de uitlaatronde van de honden hoewel iemand hier rond 6.30 al de honden uitlaat. Als ik de snelweg oversteek, zie ik file op de A28 staan. Dat zie ik niet zo vaak in de vroege ochtend die richting op.

klik voor groot

Ik ga daarna weer via het Willemsbos. Woefje vindt het duidelijk allemaal weer heerlijk en huppelt lekker mee. Deze keer loop ik niet zo ver als de keet waar die mannen staan maar ga eerder rechtsaf. Ik moet dus weer even op de kaart kijken waar ik ben en waar ik heen ga. Dit stukje van het bos is eigenlijk ook erg mooi maar vreemd genoeg is het niet vlak. Als ik er omheen loop zoals ik normaal doe, is het veel vlakker voor mijn gevoel. Maar ik kan de weg uiteindelijk weer goed vinden en kom weer op het pad dat ik ken. Ik doe vandaag een korte route en loop dus weer terug naar de zandverstuiving.

klik voor groot

Natuurlijk ga ik weer even kijken boven maar vandaag ren ik niet de heuvel op. Rustig lopen we naar boven en daar maak ik het laatste kiekje. Ook nog eentje van woef die er maar bij is gaan liggen vandaag.

klik voor groot

Omdat ze het laatste stukje aan de riem liep, wandel ik even uit als cool down door het bos aan de overkant. Daar kom ik natuurlijk weer iemand tegen en we kletsen over huizen en bouwen. De man heeft een stuk grond en recreatie mogelijkheden en mag dat verruilen voor 3 grote woningen die er gebouwd mogen worden. Dat lijkt een interessant project waar wat aan te verdienen valt. Maar ondertussen wordt dus mooi alles vol gebouwd.

Morgen ga ik een stukje fietsen op de racefiets met A. Ik ben benieuwd hoe dat gaat!

gegevens:

* 11 km
* 13 graden