21.08.2015 – hitland – 13 km

21.08.2015 – hitland – 13 km

Vandaag is er nog wel tijd voor een kort rondje. Vanmorgen hebben we instructie gehad over de kano. We hadden gisteren even een klein probleempje maar dat is nu opgelost gelukkig. We hebben vanmorgen ook al even gevaren en nog wat extra instructie gekregen. Dat was prettig. Maar we waren best moe en hoewel we dolgraag wilden weten of we nu zelf op pad konden, kozen we voor een kort rondje lopen en even een snel bezoekje aan een outdoorshop voor wat spulletjes.

Zo vertrokken we dus uiteindelijk veel te laat en aardig vermoeid voor een kort rondje om even los te lopen. Het was nog steeds vrij warm maar het was wel fijn loopweer. Omdat het zo warm was, bleven we aanvankelijk voor de eerste kilometers onder de bomen om wat schaduw te hebben voor woef. Daar doet de Garmin altijd een beetje vreemd en is de pace totaal onbetrouwbaar. Ik deelde de training in twee delen, beide met een andere maximale hartslag en dat ging wel aardig. Ik was erg stijf geworden van het zitten en het rommelen met de boot maar uiteindelijk voelde alles toch weer beter. Op naar de volgende run dan maar. Morgen een hele volle dag dus ik hoop dat we nog even op pad kunnen voor een rondje.

gegevens:

* 13 km
* 22 graden

augustus 222 km – 2015 totaal 2.632 km