Dagelijks archief: augustus 22, 2015

22.08.2015 – hitland – 10 km

22.08.2015 – hitland – 10 km

Een hele drukke en vermoeiende dag vandaag. Het was een schitterende dag qua weer. Weinig wind en heerlijk zonnig. Vanmorgen hebben we eerst een stukje gevaren in het Loetbos. Binnen 31 minuten hadden we de boot klaar en dat was dus een opsteker na het geklooi van donderdagavond. Onze echt maiden trip! Natuurlijk was woef ook mee met haar nieuwe zwemvest.

klik voor groot

Daarna hadden we een afspraak en pas in de avond konden we op pad voor een rondje. Ook weer vrij laat pas gestart maar het ging uiteindelijk nog wel aardig ook.

Alleen had woef er na anderhalve kilometer al geen zin meer in. Ze ging gewoon in haar achteruit en dat merk je meteen. Toen ik de kar opende stapte ze er zonder op of om te kijken in. Ze ging gewoon lui liggen kijken en pas na enkele kilometers was ze weer wat fitter en begon ze ook weer te piepen en onrustig te doen. Aan het einde van de run hebben we haar dus ook weer lekker mee laten lopen en heb ik nog een stukje met haar gehobbeld. Meer voor haar dus dan voor mij. Maar we liepen 10 km totaal en dat was niet slecht na dit drukke weekend tot nu toe. De tijden en hartslag waren vandaag ook prima. Ik ben verrast dat het zo goed gaat ondanks het warme weer en alles wat we nog meer doen zo in een weekend en op een dag. Ik moet wel opletten en even gas terug nemen geloof ik. Anders loopt het geheid verkeerd.

Morgen gaan we de hele dag op pad met de boot. Nu dus eerst lekker slapen.

Op naar de volgende run maar weer.

gegevens:

* 10 km
* 18 graden

augustus 232 km – 2015 totaal 2.642 km