22.04.2018 – hulshorst – 11 km

Gisteren heb ik een mooi rondje gelopen met woefje in de vroege ochtend en ook vandaag gaan we samen weer op pad. Het was gisteren een hele warme dag en ook vandaag zal het nog warm zijn ook al gaat het aan het einde van de dag onweren en regenen. Goed voor de tuin! Zo ver is het nog niet, we kunnen nu eerst op pad voor ons eerste rondje. S. slaapt nog als ik vertrek om 7.10. Ik ben benieuwd of hij al wakker is als ik terug kom.

Ik hobbel mijn gewone rondje vandaag.Dat rondje is precies goed als kort rondje van 11 km. Ik kan het makkelijk uitbreiden naar 13 of meer maar kan het ook korter maken. Aanvankelijk wil ik dat ook doen, want vandaag is een korter rondje ook wel goed. Maar het lopen gaat goed en woefje is zo idioot fit dat zij ook niet korter hoeft.

Op het stukje tussen spoor en snelweg loopt ze ver voor me uit en aangezien daar ook MTB-ers rijden, moet ik dus even doorlopen om haar een beetje bij te houden. Wat een heerlijk blij woefje is het toch.

Op het stuk in het Willembos zie ik ineens een enorm konijn (of een haas) oversteken. Misschien zag ik dat dier gisteren ook oversteken. Gelukkig heeft woef niets in de gaten want die is druk met andere dingen. In no time zijn we weer bij de zandverstuiving. Ik besef dat ik helemaal geen foto’s heb genomen vandaag. Eigenlijk alleen maar om me heen gekeken, een beetje heb nagedacht en heb gelopen.

Ik maak dus gauw nog een kiekje van woefje bij de zandverstuiving.

klik voor groot

Na 11 km staan we weer voor de deur. Het is nog lekker vroeg en S. is al wakker. Nu eerst gezellig buiten ontbijten dan maar!

aanvulling na de run werd woef ernstig ziek. Terwijl ik dit tik, is ze nog steeds niet opgeknapt en we weten – ondanks alle onderzoeken – ook niet echt wat haar scheelt. Ik weet bijna zeker dat ze niets heeft gepakt tijdens de run omdat ze zo lekker voor me uit liep en ik haar dus kon zien. Ik hoop dat we weer snel samen op pad kunnen!!!

gegevens:

* 11 km
* 12 graden

april 165 km – 2018 totaal 757 km