19.08.2015 – hitland – 11 km

**19.08.2015 – hitland – 11 km**

Vandaag toch nog even een rondje lopen. Was ik eigenlijk niet van plan maar het is lekker weer en woef wil ook wel een ommetje! S. was niet al te laat thuis dus dat was een mooie kans om nog even samen op pad te gaan voordat het donker zou worden. Mijmeren over kanoroutes en plannen maken voor het weekend. Altijd leuk! Ondertussen liep ik weer 1000-tjes afwisselend op HF max 138 en max 128 en dat lukte prima. Tempo was mooi op de maximale MAF zone. Eigenlijk wel bijzonder want het zit erg dicht op mijn HM tempo inmiddels. Natuurlijk kan ik geen HM lopen op MAF maar dit is dus een uitstekende (interval)training binnen MAF. Inmiddels is dat dus mogelijk en mensen die zeggen dat op MAF lopen maar ‘saai’ is en ‘langzaam gaat’ hebben daar nog nooit mee getraind of…. hebben niet voldoende progressie nog geboekt daarmee. Ik had het vorig jaar ook zeker niet gekund om dit tempo te lopen op deze lage hartslag!

Voordat we er erg in hadden was er toch alweer een aardig rondje gelopen. Genoeg voor vandaag, ik heb nog meer plannen dus zo is het net een lekker ommetje in de avond. Bovendien nog goed getraind ook.

klik voor groot


gegevens:

* 11 km
* 18 graden

augustus 209 km – 2015 totaal 2.619 km