Dagelijks archief: september 17, 2016

17.09.2016 – fulletby – 11 km

Vandaag zijn we aangekomen in Lincolnshire. De overtocht ging soepel en woef was ook tevreden. Gelukkig konden we meteen in het huisje dus dat was prettig. Na aankomst even snel voer gehaald voor woef en daarna naar de cottage. In de middag een lekker dutje gedaan en verder een beetje geluierd. In de avond besloot ik toch maar op pad te gaan voor een eerste korte run hier. Het was al een beetje laat en ik was benieuwd hoe laat het donker zou zijn. Maar het 7 km rondje naar Belchford zou toch moeten lukken dus ik ging vol goede moed op pad. Voor de zekerheid een lampje in de rugzak.

klik voor groot

De weg ken ik natuurlijk inmiddels op mijn duimpje en woef ook al. We hobbelen lekker over de velden. Beetje op en neer maar het gaat prima. Aan het einde van het veld rechtsaf naar Belchford, langs de Bluebell Inn en weer rechtsaf de Vikin Way op. Het gras is vrij hoog en het lijkt een beetje op een knollenveld. Maar het blijft leuk en lekker lopen hier. Ik zie nog net het laatste avondlicht.

klik voor groot

Veel te snel ben ik alweer vlakbij de cottage. Ik besluit om een klein stukje nog richting Horncastle te lopen maar als ik daar loop, ben ik al dichtbij de afslag van het extra lusje rond de farm en dus besluit ik dat te doen. Het wordt inmiddels echt al donker en ik ben benieuwd of ik mijn lampje nog nodig zal hebben.

Ik loop door en zie een ree weg springen. Even verderop staat een groepje hertjes dat zich rot schrikt van ons. Een prachtig gezicht. Ik zie ook nog een uil vliegen.

Na 11 km sta ik weer bij de cottage. Inmiddels is het ook helemaal donker.

klik voor groot

Op naar de volgende ronde!

gegevens:

* 11 km
* 19 graden

september 214 km – 2016 totaal 2.991 km

rapa nui – 543 km
hoka bondi b – 383 km
hoka clifton 2 – 164 km
hoka bondi 4 – 263 km
hoka stinson lite 2 – 596 km
hoka stinson lite 3 – 32 km
hoka stinson trail – 655 km
hoka mafate speed – 121 km
minimus MT – 51 km
pure flow – 454 km
pure grit – 35 km
gel-lyte 33 – 25 km