Dagelijks archief: januari 12, 2017

12.01.2017 – hitland – 15 km

Gisteren heb ik niet gelopen. Ik was de hele ochtend op pad en woef werd getrimd. In de middag had ik er geen zin meer in maar vandaag natuurlijk wel!

klik voor groot

Ik ga voor het eerste rondje meteen met woef op pad. Er wordt sneeuw en koude voorspeld voor komende week dus ik ben benieuwd. Tot nu toe ik het steeds allemaal meegevallen. Gisteren scheen het zonnetje en nu is het ook vrij aangenaam. Ik loop naar de dijk en ga daarna naar het oude gedeelte. Ik loop gewoon kriskras door het gebied en het lopen gaat prima. Aanvankelijk is de HS meter weer even van slag maar uiteindelijk stabiliseert alles zich weer keurig onder de 130. Volgende keer doe ik weer gewoon eens een keer de band om, of smeer ik nog meer spuug op de contacten van de sport BH. Het werkt op zich prima maar niet aan het begin. Ik zie veel grote zilverreigers, een buizerd en zwanen. Het is tamelijk stil tot het einde van de run. Pas dan komen de mensen weer tevoorschijn met hun hondjes. Een van de honden rent keihard door modderige plassen waardoor de modder opspat tot op mijn gezicht. Mijn gele bodywarmer zit helemaal onder. Stomme baas! Zegt natuurlijk ook niks.

Mijn wafje is braaf en vindt het duidelijk leuk buiten vandaag. Ik ook dus dat treft. We lopen tweemaal het rondje bij de ooievaars om net iets langer te lopen en dat voelt allemaal prima. Ik heb nog zoveel te doen dat ik toch maar besluit weer naar huis te gaan. Ik zou nog wel een half uurtje langer willen lopen maar nu dan toch maar niet. Op naar de volgende run!

klik voor groot

gegevens:

* 15 km
* 7 graden

januari 123 km – 2017 totaal 123 km