Dagelijks archief: januari 10, 2017

10.01.2017 – hitland – 14 km

Toch maar weer fijn op stap voor een rondje met woefje. Het is goed weer maar het lijkt koud. Ik ga even dubben wat ik aan zal trekken want doordat ik lang stil zat, voel ik me ook koud. Ik kies voor een shirt van Falke dat achteraf geen goede keuze was omdat het zonnetje ineens lekker ging schijnen. Veel te warm natuurlijk!

Ik trek ook de nieuwe Clifton 3 eens aan om te proberen. Brede voorvoet en zit verder prima. Maar tijdens het lopen vind ik ze toch best weer zwaar en ‘hoog’. Ik geloof echt dat mijn manier van lopen niet meer zo goed bij dit type schoen past. Er zijn ook Claytons onderweg en die zijn ook al wat lichter en wat lager en zitten tussen de Tracers (nog lager) en de Cliftons in. Zo heb ik misschien een mooi rijtje. De Clifton 2 en de Rapa Nui zijn allebei echt op dus die kunnen weg. De Bondi en de Stinson Lite vind ik even niks dus ik zal de komende tijd vooral op de Tracer, Clayton en Clifton lopen denk ik. Maar wie weet wordt het nog wat met de Stinson Lite, de vorige keer was dat ook zo en moest er eerst even een laagje rubber van de zool ofzoiets.

Ik loop deze keer wel weer eerst naar de dijk en ga daarna naar het andere gebied. Daar loop ik eerst weer op en neer naar de dijk en daarna loop ik tweemaal het offroad stukje langs de ooievaars. Het zonnetje is inmiddels gaan schijnen en ik heb al van alles uitgetrokken onderweg. Mijn handschoenen en sleeves zitten al in mijn zakken dus ik zie er uit als een zwangere dame met al die spullen in de zakken van mijn bodywarmer. Mijn mouwen heb ik helemaal opgetrokken zodat ik lekker met blote armen loop.

Ik loop 1000-tjes en dat gaat prima. Volgende keer maar weer eens met hartslagmeter lopen. Na ruim 14 km staan we weer bij de auto. Op naar de volgende run maar weer. Morgen wordt wafje toch maar getrimd. Ze is woest en ruig en volgens mij kriebelt het haar omdat ze soms aan struikjes schuurt. Alles zit los dus na morgen is ze weer gladder!

klik voor groot

gegevens:

* 14 km
* 5 graden

januari 108 km – 2017 totaal 108 km