Dagelijks archief: februari 28, 2018

28.02.2018 – veluwe – 7 km

Gisteren heb ik een prachtig rondje met woef gelopen en weer een heel nieuw gebied ontdekt. Vandaag komt een electricien en heb ik dus maar weinig tijd voor een rondje en dat is ook best na de langere ronde van gisteren. Ik besluit gewoon aan de overkant in het bos te blijven. Het heeft gesneeuwd gisteren en er ligt een heel dun laagje en ik moet dus goed opletten waar ik op stap. Ik hobbel rustig door het bos en wafje vindt het allemaal heerlijk geloof ik. Vandaag heeft ze haar jasje aan omdat er geen zon schijnt en het toch ruim -3 is.

klik voor groot

Ik slinger wat door het bos en bij het kleine vennetje gaat het mis. Ik blijf hangen achter een verborgen wortel en ga keihard op mijn bek. Languit op de linkerkant maar omdat het zo koud is, wordt alles meteen ge-iced zullen we maar denken. Ik klop alle rommel van mijn kleding die gelukkig nog helemaal heel blijkt te zijn. Woef vindt het helemaal leuk en komt hard aanrennen om te spelen. Volgens mij ben ik ook nog heel en daarom hobbelen we maar snel weer verder.

klik voor groot

De terugweg gaat via het pad naast het fietspad en dat loopt verder prima. Na 7 km staan we weer voor de deur. Voor vandaag prima. Morgen weer een run. Als we bij het hek komen, schijnt de zon inmiddels volop. Heerlijk!

klik voor groot

gegevens:

* 7 km
* -3 graden

februari 240 km – 2018 totaal 364 km