Dagelijks archief: februari 25, 2018

25.02.2018 – veluwe – 9 km

Vandaag ga ik op pad voor een kort rondje. Ik heb vers brood aanstaan en dat is rond 9 uur klaar en kunnen we dus rond 9.30 lekker oppeuzelen. Daarom wil ik eigenlijk vandaag maar een kort rondje doen en dat kan ook prima na de 15 en 14 van gisteren en eergisteren. Woefje en ik gaan dus op pad voor ons rondje. Ik loop gewoon een lusje door het bos aan de overkant en ga daarna langs het spoor naar de zandverstuiving.

klik voor groot

Daar ga ik verder via het hek naar de Klarenweg. Het is rustig maar ik kom toch aardig wat mensen met honden tegen in het bos aan de overkant. Verderop bij de zandverstuiving is nog niemand. Ik kom wel een mountainbiker tegen die op ons wacht bij een heuveltje en we raken even aan de praat over het weer. Het is namelijk best koud om te fietsen en hij laat me zijn elektrisch verwarmde wanten zien. Ik heb het gelukkig niet koud tijdens het lopen maar het is wel een goed idee. Overigens kan je met koud weer ook een handenwarmertje meenemen natuurlijk, dat kan je ook in een fietshandschoen proppen denk ik.

klik voor groot

Met 6 km ga ik weer over de snelweg. Dit was toch net iets verder weg allemaal dan ik dacht. Ga ik langs het hek terug naar huis nu? Ik wilde dat vanmiddag gaan wandelen met S. dus ik besluit verder te lopen via het weiland. Geen idee hoe ver dat eigenlijk is.

Met een kleine 9 km staan we weer voor de deur. Dat betekent dat het lusje vanaf de snelweg door de weilanden dus een kleine 3 km is zonder omloop door het bos. Goed te weten want zo kan ik dus makkelijker de rondjes inschatten. Het brood is inmiddels klaar en gestort. Lekker!

gegevens:

* 9 km
* -3 graden

februari 210 km – 2018 totaal 334 km