Dagelijks archief: februari 9, 2018

09.02.2018 – veluwe – 8,5 km

Inmiddels lopen we al 7 dagen op rij en vandaag gaan we weer op pad voor een korter rondje. Dat is maar goed ook want om een of andere reden ben ik aan het piepen. Meestal trekt dat wel weer weg maar vandaag niet. Ik hou het dus kort en loop even aan de overkant door het bos, via de andere kant weer terug en via de zandverstuiving even naar de KLarenweg.

klik voor groot

Daarna loop ik over de weg weer terug waarbij ik het nieuwe pad neem dat ik vorige week ontdekte. Dat loopt fijner voor woef en er rijden geen auto’s. Na dit paadje weer door de weilanden.

klik voor groot

Daarna besluit ik bij de Zandenweg eens door te lopen om te kijken of ik zo een rondje kan maken. Ik loop daarbij langs het huis dat we vorig jaar bekeken hebben en hadden afgewezen en ook deze keer voelde ik er niets bij. Goede beslissing dus. Overigens is het inmiddels eindelijk – na jaren te koop te hebben gestaan – alsnog verkocht. Ruim een jaar nadat wij het bekeken hebben dus. Ik hobbel verder en loop over een echt pad. Daarna kom ik achter langs het landgoed dat grensde aan het andere huis dat we vorig jaar bekeken hebben. Maar daar hangen overal bordjes met ‘verboden toegang’ maar aangezien deze mensen subsidie krijgen voor het openstellen van het stuk grond trek ik me er niets van aan en loop door. Helaas houdt het pad op maar aangezien ik op de kaart zie dat we hier toch echt een keer weer naar de weg zijn gelopen (toen we wilden kijken naar de zonligging van het huis dat we nu uiteindelijk kochten notabene, struinend door de bossages hier) besluit ik door te lopen richting de weg. Ik heb geen zin om voor 100 meter helemaal terug te lopen.

Gelukkig kom ik weer op de weg uit en daarna ben ik dus weer vlak bij huis en na bijna 9 km sta ik voor de deur. Dat was dus verder dan ik wilde voor vandaag maar het was prima zo. Morgen een rustdag en zondag weer op pad.

gegevens:

* 8,5 km
* 3 graden

februari 83 km – 2018 totaal 207 km