Dagelijks archief: april 29, 2016

29.04.2016 – hitland – 14 km

**29.04.2016 – hitland – 14 km**

Vandaag ga ik samen met S. op pad voor een rondje. We hebben het plan om weer met de rugzak te lopen en te testen of dat een beetje gaat. Woef krijgt ook haar harnasje om met de rugzakken. Er zit nog niet zoveel gewicht in mijn rugzak, er zit wel wat in maar nog niet alles. Eerst maar eens even kijken hoe het ook alweer voelt!

klik voor groot

Onderweg moeten we nog even wat veranderen en dus probeert S. in de rugzak wat te pakken.
Als we staan te klooien, zien we ineens de lepelaar weer staan die ik enkele weken geleden ook zag tijdens mijn run en die ik later ben gaan fotograferen met mijn camera. Nu hebben we gelukkig een compactje bij ons en kunnen we alsnog een plaatje maken terwijl we langslopen. Leuk dat S. het dier nu ook gezien heeft!

klik voor groot

Daarna ga ik toch maar eens even echt proberen te lopen met die grote rugzak. Het gaat eigenlijk wel aardig en woef heeft werkelijk totaal nergens last van met haar rugzakje. Verbazingwekkend maar waar. Ze rent en doet alsof ze niets meedraagt. Nou is het ook niet de bedoeling dat ze iets zwaars mee gaat nemen maar een beetje water en haar eigen bedje zou fijn zijn, want dat is vooral veel volume in de rugzak!

klik voor groot

Na een paar kilometer met de rugzak geef ik alles aan S. en zo loop ik verder zonder rugzak en is woef ook weer lekker bloot. Daarna maken we de training af en lopen uiteindelijk 14 km.

klik voor groot

Aan het einde van de run probeer ik nog even hoe het nou eigenlijk loopt met de kar als buggy. Daarvoor zetten we een ander wiel op de voorzijde van de kar en plaatsen achterop de duwstang. Het lijkt verdacht veel op een kinderwagen maar het zij zo. Het wiel vast blijkt geen succes maar met een zwenkwiel gaat het toch redelijk goed en kan ik de kar ook prima duwen. Voorlopig is het nog niet echt nodig maar het kan dus wel op deze manier. Helaas gaat het ineens regenen en proppen we snel alles in de auto. Volgende keer weer een langer stukje proberen.
Voor vandaag hebben we wel genoeg experimenten gedaan! Morgen gaan we een stukje fietsen en of het nog van lopen komt, moeten we maar even bekijken.

gegevens:

* 14 km
* 12 graden – winderig

april 347 km – 2016 totaal 1.505 km