Dagelijks archief: april 16, 2016

16.04.2016 – hitland – 15 km

**16.04.2016 – hitland – 15 km**

Gisteren heb ik niet gelopen en ik weet eigenlijk niet eens waarom niet. Het kwam er gewoon uiteindelijk niet van helaas. Vandaag hebben we eerst een begrafenis en waren we eigenlijk van plan om op de terugweg door de bollenvelden te gaan lopen met woef in de kar vanwege haar kapotte zooltje. Maar uiteindelijk hadden we niet veel puf en zijn we wel met de auto door de velden gereden maar zijn we gewoon naar huis gereden. Maar aan het einde van de middag wilde ik toch nog even op pad en omdat het vanwege een telefoontje veel later werd dan gepland, ging S. mee op de fiets. Jammer genoeg kon wafje niet mee en hebben we ervoor gekozen om haar ook niet in de kar mee te nemen maar gewoon thuis te laten. Lekkerder voor haar als ze er toch helemaal niet uit mag.

Ik voelde me stijf en stram na een hele dag rommelen en zitten en hangen. Maar ik ging toch braaf van start voor mijn rondje.

klik voor groot

We slingerden wat door het gebied heen en ik vond dat het maar langzaam opschoot qua afstand. De eerste 6 km leken wel een uur te duren….. Maar uiteindelijk liepen we over de dijk een stukje en toen we weer terug liepen, had ik het idee dat ik nu wel even een langer stukje kon doorlopen. Helaas hadden we af en toe een fikse bui en dat loopt ook niet echt fijn natuurlijk. Mijn giletje deed weer prima dienst en gelukkig had S. ook een goed jasje aan dat de reen wel tegen hield. Maar het was allemaal niet helemaal optimaal eigenlijk.

Na 15 km staan we weer bij de auto. Op zich een mooie lap gemaakt en dat was nog een verrassing want ik had het liefste na 4 km al een lap afgeklokt maar besloot dat het beter zou zijn om gewoon door te lopen. Niet helemaal ontevreden ook al liep het een beetje vreemd vandaag.

gegevens:

* 15 km
* 11 graden – buien

april 205 km – 2016 totaal 1.363 km