Dagelijks archief: juni 19, 2013

19.06.2013 – hitland – 7 km

**19.06.2013 – hitland – 7 km**

Vandaag bleek het toch best warm om te lopen en woef was een echte hot dog en liep te hijgen als een idioot. Ik heb het maar rustig aan gedaan hoewel dat niet makkelijk was. Ik besloot de training dan maar te splitsen in een aantal onderdelen. Een lap met metronoom op 172 omdat ik daarmee met de K5 functioneel aan het trainen ben op ademhaling (RWR), een lap rustig doorlopen en een (noodgedwongen) rustigere RWR lap om mee af te sluiten. Die laatste moest wel want het ging weer veel te hard en met de wind in de rug en het zonnetje in mijn gezicht was het toch wel erg warm.

Het ging prima, tempo zat er goed in en ik trainde op drie punten (ademhaling, frequentie, tempo). Kort maar krachtig. Ook wel lekker. Het ging allemaal ook best redelijk met 25 graden op de teller. Dat hebben we niet zo vaak hier in Nederland dus dat was weer een goede oefening. Nergens last van verder, wel erg warm aan het einde en toen vond ik het ook welletjes eigenlijk.

Inmiddels kreeg ik mijn nieuwe schema voor de komende maanden. Ziet er aardig uit, moet er nog even goed naar kijken. Op naar de volgende doelen en stappen.

Gegevens:

* totaal 7,3 km
* temp 25

juni 123 km – 2013 totaal 984 km