Dagelijks archief: juni 12, 2013

12.06.2013 – fearnoch – 8,5 km

**12.06.2013 – fearnoch – 8,5 km**

Vandaag een rondje dat ik ook al eens eerder liep. Maar ik wist dat na een beetje klimwerk een mooi uitzichtspunt zou komen en het bos is daar ook erg mooi. Dat rondje wilde ik dus wel herhalen nu in dit seizoen.

Het was vrij aardig weer, maar het voelde in het huisje koud en dus was ik veel te warm gekleed voor mijn rondje. Maar dat mocht de pret niet drukken.

klik voor groot

Ik was erg benieuwd hoe ik het dit jaar zou doen met het klimwerk en of ik alles in een keer zou kunnen ‘nemen’. Aan het begin dan maar even een paar plaatjes schieten, want ik wilde dus wel even wat tempo proberen te maken.

klik voor grootHet liep allemaal op rolletjes hoewel ik wel moest opletten met al die rollende keitjes en steentjes. Maar het ging prima, ademhaling OK en nergens in de problemen. Al snel waren we bij het uitzichtspunt. Helaas vandaag geen helder weer.

Klik voor groot

Na het uitzichtspunt weer verder gehobbeld, dan lekker even dalen weer! Na de daling weer richting een watertje en een soort nederzetting met een paar huisjes en dat liep lekker met een zachte ondergrond met houtsnippers. Ik genoot volop en ook het lopen ging wel goed.

Na ruim 8,5 km waren we weer bij de auto. Warm, maar voldaan en ik liep zomaar eventjes 45 sec/km sneller op deze ronde dan vorige keer. Da’s toch helemaal niet verkeerd!

Op naar de volgende ronde.

Gegevens:

* totaal 8,5 km
* temp 12

juni 84 km – 2013 totaal 945 km