Dagelijks archief: juni 23, 2013

23.06.2013 – assignment 1: 6 km – totaal 8,5 km

**23.06.2013 – assignment 1: 6 km – totaal 8,5 km**

En dan beginnen we weer vrolijk opnieuw met nieuwe doelen en een nieuw schema. Eerst komend weekend eens kijken hoe het nou echt gaat met die rare lies, maar tot nu toe lijkt het allemaal goed dus even afwachten nu. Het nieuwe schema loopt aanvankelijk tot november (natuurlijk met aanpassingen als dat nodig is naar aanleiding van resultaten of andere onverwachte zaken). Vandaag dus assignment 1, een easy 6 km. Dat easy had ik helaas een gemist maar het voelde wel easy. Ik liep weer eens sinds lange tijd met RWR dit traject (4/30) en sloot af met 3 strides van 100 meter. Lekker tegen de (harde) wind in en dat voelde heerlijk. Woef moest zowaar in galop! Niet handig was dat ik niet bleef dribbelen zodat ik eigenlijk te snel moest starten (met al vermoeide en warme spieren) dus ik liep de strides niet voluit. Dom, volgende keer dus anders aanpakken.

Hoewel ik vermoeid aan de training begon, klaarde ik er helemaal van op en kreeg ik er energie van. Toen ik halverwege even ‘inzakte’ heb ik braaf even mentale training gedaan en daarna ging het weer als een speer. Het blijft bijzonder dat de ene hersenhelft de andere kan ‘overrulen’. Over ‘tussen de oren’ gesproken!

Na de 6 km ronde dus de strides en toen zat de training voor dit weekend er alweer op. Volgende keer loop ik een stuk op de nieuwe Pure Flows, want ik was dus stomweg vergeten de nieuwe te pakken en liep weer op mijn oudjes. Niet zo handig.

Op naar de volgende training dan maar.

Gegevens:

* totaal 8,5 km
* temp 18
* HR average 145 max 156
* strides 100 mtr 21″

juni 137 km – 2013 totaal 998 km