Dagelijks archief: juli 29, 2016

29.07.2016 – hitland – 15 km

**29.07.2016 – hitland – 15 km**

Gisteren ging het niet zo lekker het lopen, dus vandaag ga ik het nog eens proberen op een korter rondje. Eerst maar eens beginnen met de run. Voor de zekerheid is de kar mee omdat het misschien warm is. Later zal blijken dat het maar goed was dat de kar mee is gegaan….

klik voor groot

Wafje eet vanaf het begin al veel gras en is sloom. We hobbelen rustig door. Eventueel kan ze straks wel in de kar. Eerst naar het leefgoed en daarna naar het oude deel. Als we langs het water komen waar ze een paar dagen geleden zo lekker gezwommen heeft, passen we even op dat ze niet het water ingaat. Het is vandaag immers niet erg warm en we moeten nog een stukje! Maar daar kotst ze ineens het gras en wat gal uit. Dat betekent dus stoppen… Ze krijgt wat eten omdat ze nu een lege maag heeft en waarschijnlijk ook had. Dat voelt blijkbaar lekkerder. Maar ze kan nu niet meer mee rennen en gaat dus in de kar voorlopig. Ook prima. Ik loop weer door als we alles gedaan hebben….

Het lopen gaat vandaag prima. Ik loop nu zonder rugzak, en ben dus ook ‘lichter’. Ook heb ik weer andere schoenen aan. Dat gaat dus allemaal prima en in no time staan de eerste 10 km er alweer op. Wafje kan er straks wel weer even uit en dat doen we dus ook. Ze voelt zich weer prima gelukkig. We lopen weer langs de kalfjes en S. maakt een foto. Ze groeien nu ineens als kool.

klik voor groot

Daarna ronden we training af. Na precies 15 km staan we weer bij de auto. Genoeg voor vandaag maar het ging prima.

gegevens:

* 15 km
* 21 graden

juli 330 km – 2016 totaal 2.496 km