Dagelijks archief: juli 4, 2016

04.07.2016 – hitland – 11 km

**04.07.2016 – hitland – 11 km**

Om 6.20 gaat de telefoon. Dat is behoorlijk vroeg maar aangezien de gesprekken met deze beller meestal lang duren, ben ik blij. Nu kan ik alsnog vroeg vertrekken voor mijn eerste rondje met woef. Rond 8.15 zijn we dus aan de start van ons rondje. Het is al meteen warm deze ochtend. Heel anders dan het weekend waar we deels in de zon en deels in de regen hebben gelopen. Leuk als afwisseling maar voor het lopen vind ik het helemaal niet erg als de zon niet schijnt en woef al helemaal niet. Zij is echt geen warm weer hond. Vorig jaar was het rond deze tijd heel erg warm en liep ik in Garderen vanaf de camping! Dat is dus dit jaar wel even anders.

Ik wil eigenlijk niet zo erg lang lopen want het was best een actief weekend en ook gisteren heb ik alweer gelopen. Ik loop dus vandaag even op mijn gemakje met mooie lage hartslag mijn rondje en kijk om me heen. Het tweede kalfje is nog steeds niet te zien. Ik snap er niets van. Ik hoop maar dat het OK is en gewoon in het hoge gras verborgen gaat. Volgende rondje nog eens kijken. De HS blijft mooi laag en het tempo is ook prima. De cadans ligt weer mooi hoog op geleide van de ademhaling en ik ben tevreden. Wafje ook wel zolang ze maar lekker af en toe water krijgt.

Na 11 km sta ik weer bij de auto. Het ging prima en dat is fijn. Het fietsen geeft dus tot nu toe geen problemen. Even afkloppen maar het ziet er goed uit. Ik heb in 2011 slechts 14x gefietst in totaal en toen ging het al veel eerder mis dan nu, want we hebben niet alleen veel meer gefietst maar ook veel langere afstanden zowel in duur als in tijd op het zadel. Afwachten maar. Ik doe extra voorzichtig en dat lijkt me alleen maar gunstig.

Morgen loop ik niet, ik probeer woensdag weer een wat langere run te doen als het allemaal tenminste goed voelt.

gegevens:

* 11 km
* 21 graden
* HS gemiddeld 125 (max 139)

juli 44 km – 2016 totaal 2.211 km