Dagelijks archief: juli 3, 2016

03.07.2016 – hitland – 13 km

**03.07.2016 – hitland – 13 km**

Gisteren hadden we een actieve dag met 20 km hardlopen en 50 km fietsen in Garderen. Dat was erg leuk. Vrijdag hadden we natuurlijk die rare dag met de kapotte (nieuwe) fiets en onze route via Kinderdijk. Genoeg activiteiten dus al gedaan. Maar in de ochtend gaan we vandaag maar even een kort rondje loslopen. Helaas klettert de regen tegen de ruiten als we willen vertrekken en omdat we gisteren al nat genoeg zijn geregend, wachten we de bui maar even af. Later dan gepland vertrekken we alsnog voor ons rondje en inmiddels schijnt het zonnetje ook weer. Dat maakt het nog best warm en zeker voor woefje die niet zo van zon houdt.

klik voor groot




Ik kies vandaag weer eens voor 1000-tjes en dat loopt eigenlijk prima tot mijn verrassing. We lopen een beetje kriskras door het gebied en kijken ondertussen naar de vogels en naar de kalfjes. Vreemd genoeg zien we er maar eentje staan dus waar nummer 2 nu gebleven is, is onduidelijk.

klik voor groot


We zien wel nog een ooievaar ver weg in het veld en ook fuutjes die alweer met de tweede leg bezig zijn. Dat wordt dus straks weer genieten van het jonge grut.

klik voor groot


Omdat ik al vrij veel heb gelopen en gefietst, en dit ook alweer de derde achtereenvolgende dag is, maak ik het niet te gek. Bovendien vindt woefje het ook wel weer best zo en na 13 km staan we weer bij de auto. Ik heb goed en makkelijk gelopen met een mooie cadans en goed tempo en een fraaie lage hartslag. Ik ben tevreden. Toevallig is mijn jaartotaal vandaag op 2.200 km gekomen. Toch best aardig wat kilometers al!

gegevens:

* 13 km
* 16 graden

juli 33 km – 2016 totaal 2.200 km