Dagelijks archief: december 26, 2012

26.12.2012 – the sandpit – 5,5 km

Een baby rondje dan maar tussendoor vandaag omdat het zulk fantastisch weer was. Heerlijk zonnetje en geen wind. Supper dus. Ik deed dit rondje vorig jaar ook een paar keer als kort tempo rondje als het erg hard waaide en het daar redelijk veilig was.

Ik wandelde hier gisteren en toen viel het niet eens mee zo op en neer, maar aangezien ik hier toch echt al vaker had gelopen en nog rap ook, leek het me een geschikt ‘tussendoor’ rondje. Waf vond het weer helemaal leuk natuurlijk.

klik voor groot

Achteraf zag ik dat ik vorig jaar het iets slimmer aanpakte, door eerder te beginnen met de ronde namelijk waar het nog lekker naar beneden loopt, en ook helemaal terug tot het einde van het hekje. Deze keer stopte ik de klok te snel, omdat ik dacht dat ik er al was en nog even een coll down wilde doen. Verkeerd dus want op het laatste stuk kan je lekker vaart maken.

Overigens lopen de Kinvara heel goed op dit terrein. Stuk beter dan vorig jaar, toen ik nog vaak zwikte op die stomme stenen. Maar dit jaar ging het prima gelukkig en na een half uurtje waren we alweer bij de auto waar ik verwilderd dacht ‘ik wil meer’. Maar goed. Ik wilde wijs zijn en deed dat dus maar niet(vandaag). Overigens ben ik een half uur na thuiskomst weer uitgebreid gaan wandelen omdat het zonnetje heerlijk ging schijnen. Toen ontdekte ik een nieuw gebied bij Bonawe waar ik vorig jaar niet kon hardlopen. Dat wordt dus de volgende ronde!

Gegevens:

* totaal 5,5 km
* temp 3 – zonnig geen wind

rondje in google earth openen

dec 110 km – 2012 totaal 2.084 km

kinvara 3 – 308 km