Dagelijks archief: december 25, 2012

25.12.2012 – fearnoch forrest – 8,5 km

Vandaag een rondje dat ik vorig jaar ook liep. Lekker door het bos, beetje op en neer. Vorig jaar stormde het enorm en lag er ook ergens ineens een grote boom over de weg heen waar ik overheen moest klauteren. Ook het laatste stukje langs het watertje was toen ontzettend modderig herinner ik me.

Maar vandaag was het goed te doen allemaal. Toen ik aan kwam rijden op de parkeerplaats, kletterde de regen tegen de ruit en er was nog iemand zo gek om met de hond te gaan wandelen en die keek me wat verwilderd aan met mijn renkleding. Een nat begin dus en het was best fris.

Eerst maar eens beginnen. Snel een foto maken bij de watervallen.

klik voor groot

De weg gaat aardig op en neer en uiteindelijk kom je ook wel op een uitzichtpunt waar het mooi is om te kijken.

klik voor grootUiteindelijk loopt de weg richting Fearnoch een nederzetting in het bos met enkele huisjes. Heel bijzonder eigenlijk en de weg loopt dan ineens vlak langs het water dat snel stroomt en een heerlijk geluid maakt. Inmiddels was het overigens alweer helemaal droog en best lekker weer geworden zonder wind.

klik voor groot

Het bos ruikt zo lekker na een regenbui en het water zo langs je is echt bijzonder. Het pad was dit jaar veel beter beloopbaar dan vorig jaar en dat was fijn.

Zo kwamen we na ruim 8 km weer terug bij de parkeerplaats.

Heerlijk lopen, ik zou wel uren willen doorgaan. Morgen dan maar weer een runnetje doen.

Wordt vervolgd

Gegevens:

* totaal 8,5 km
* temp 6

rondje in google earth openen

dec 104 km – 2012 totaal 2.078 km