Dagelijks archief: juli 29, 2017

29.07.2017 – hitland – 11,5 km

Vandaag ben ik jarig maar ga ik meteen voor het eerste rondje even lopen. het huis is gezellig versierd met slingers dus dat is feestelijk en er staat een hele grote bos rozen.

Gisteren heb ik niet meer gelopen omdat we allerlei dingen wilden en moesten doen en we in plaats daarvan even een stukje gefietst hebben op de nieuwe fiets (naar de fietsenwinkel in de buurt voor een bidonhouder). Dat kostte allemaal meer tijd dan gepland en toen we onze grote klussen gedaan hadden in en rond het huis, was het te laat en was ik te moe.

Maar vandaag dus wel en woef heeft er ook zin in. Ik doe mijn petje op want het lijkt erop dat het gaat regenen. Het hele eerste stuk is het nog lekker droog maar wel winderig. Ik loop weer over de dijk richting de ooievaars en ga daar het natuurgebied in. Aanvankelijk wil ik RWR lopen maar ik vind continu toch gewoon fijner en dus loop ik lekker door met woefje aan de riem. Bij het natuurgebied wandel ik even de trap af zodat woef ook lekker kan snuffelen en kan plassen en daarna gaan we weer verder. Deze keer ga ik wel langs de kalfjes maar er is nog steeds geen derde jammer genoeg.

Met een korter lusje dan normaal staan we na 11,5 km weer bij de auto. Inmiddels regent het behoorlijk door maar het is allemaal prima te doen. Fijn runnetje. Nu weer verder opruimen en schoonmaken dan maar. Oh en even taart eten voor mijn verjaardag! Morgen weer een dag voor een run.

gegevens:

* 11,5 km
* 16 graden

juli 163 km – 2017 totaal 1.779 km