Dagelijks archief: juli 4, 2017

04.07.2017 – hitland – 7 km

Vandaag is een beetje drukke dag. Ik ga een huis bezichtigen en daarna de fiets ophalen voor de trip naar Duitsland waar ik morgen mee ga beginnen. Toch wil ik nog wel even een stukje loslopen en waf en ik gaan in de vroegte op pad. Ik kies voor de korte ronde via de dijk en weer terug. Dat zou ik net moeten halen als ik een beetje voortmaak. Mijn hoofd zit aardig vol merk ik al. Hoe is het huis? En hoe gaat het fietsen straks? Is het leuk, kan ik het en is het een goed idee?

Ik hobbel over de dijk. Morgen neem ik hier het pontje naar de overkant en vanaf daar ga ik het grote onbekende in met de geleende fiets. En wat vind ik eigenlijk van die fiets?

Voordat ik er erg in heb zijn we alweer terug het natuurgebied in. Woefje doet het gelukkig goed. Daarna zijn we alweer snel bij de auto en na 7 kilometer zijn we klaar. Onderweg naar huis tik ik het adres vast in van het huis en zie tot mijn schrik dat het gewoon anderhalf uur rijden is en geen 5 kwartier zoals we dachten. Ik heb dus nog precies 10 minuten om me op te frissen, om te kleden en op weg te gaan. Opschieten dan maar. Morgen vertrek ik met mijn fietsje en van lopen komt dus de komende dagen niets meer.

gegevens:

* 7 km
* 18 graden

juli 19 km – 2017 totaal 1.636 km