Dagelijks archief: juli 15, 2017

15.07.2017 – hitland – 12 km

Het is de laatste dagen veel te druk met allerlei dingen. Dat is jammer want ik kom noch aan fietsen noch aan lopen toe. Maar vandaag gaan we dan toch even aan het einde van de middag op pad voor een rondje. S. fietst mee en neemt ook de doggyride mee voor de zekerheid. Het is een beetje vreemd weer en als het kan, dan gaat de kar gewoon mee. We kiezen voor een kort rondje en na de warming up lopen we even over het grindpad richting de dijk en gaan daar de dijk op. Ik loop daarbij ver vooruit op S. die eerst moet wachten op woef en daarna woef in de kar moet doen en de kar de dijk op moet duwen. Ik loop rustig door en zie ergens in de verte achter me het oranje vlaggetje van de doggyride. Even later rijdt S. gezellig naast me.

klik voor groot

Daarna slaan we bij de tweede afslag weer het natuurgebied in. Wafje zat dus een kleine 2 kilometer in de doggyride en dat is prima. Het is vrij warm en heel benauwd vandaag. Zou het gaan onweren? Woef loopt weer gezellig mee en als ik richting de koetjes loop om te kijken of er al kalfjes zijn (nee), geeft S. woefje water te drinken. Is het geen plaatje zo?

klik voor groot


We lopen weer terug richting de start en maken nog een klein extra lusje. Het lopen gaat verder goed ondanks dat ik wel erg uit conditie raak deze maand door alles wat er speelt. Het is lang geleden dat ik zo weinig gelopen heb en dat voelt ook helemaal niet fijn. In ieder geval nu weer een lekker rondje gelopen en dat ging goed ondanks de warmte. Woefje doet het ook prima en heeft het wel prettig met haar korte vachtje volgens mij.

Op naar de volgende ronde maar weer.

gegevens:

* 12 km
* 18 graden

juli 53 km – 2017 totaal 1.669 km