Dagelijks archief: juni 7, 2015

07.06.2015 – spott – 10 km

**07.06.2015 – spott – 10 km**

Vandaag het eerste rondje weer alleen hier. Gisteren heb ik niet gelopen, maar vandaag heb ik ook wel weer zin. Niet in iets bijzonders, want woensdag gaan we op pad voor de drie daagse run met overnachting dus dat is al vermoeiend en spannend genoeg. Vandaag en morgen dus even een simpel rondje rond de cottage over de weg. Het is lekker weer maar het waait nog steeds hard, zij het niet zo keihard als gisteren.

Ik kies vanwege de wind toch voor een lange mouwen shirtje en dat bleek een prima keuze vandaag. Even snel een kiekje maken bij de witches stone voordat we vertrekken. Het stenen paardje en het andere dingetje dat er ‘geofferd’ was, bleek vanmorgen door de storm van gisteren weer weggeblazen maar lag er vanmiddag weer gewoon. De witch heeft het blijkbaar weer teruggehaald.

Daarna gaan we snel op weg en dat loopt vandaag prima, ware het niet dat iemand me net op het laagste punt voor een klimmetje de weg gaat vragen naar een huis dat hier in de buurt te koop staat. Grom.

klik voor groot

Bij het uitwandelen maak ik nog een kiekje van de kerk. Verder onderweg niets gemaakt want ik heb gewoon lekker doorgelopen als training.

Op naar de volgende run dan maar weer.

klik voor groot

gegevens:

* 10 km
* 20 graden

juni 63 km – 2015 totaal 1.788 km