seahouses overzicht

**seahouses overzicht**

Ik heb hier aan de oostkust ruim 325 km gelopen en dat was geweldig. Ik liep 5 keer een run langer dan 20 km (de langste 24 km) en verder wisselde ik van alles af. Kortere temporuns rond de cottage die verdomd zwaar waren door de heuveltjes, verschillende strand runs of runs over andere zachte ondergrond vanwege de pootjes van Ztje en een geweldige sight seeing run over holy island. Ik heb veel gezien, en ontzettend genoten. De lucht is schoner dan in Nederland en dat is vooral de reden dat het in de UK zoveel beter gaat dan in Nederland.

Ik ben vast weer wat krachtiger geworden dan vorig jaar en dat is mooi meegenomen. Wie weet wat er nog allemaal voor me in het verschiet ligt. Voorlopig kan ik nog volop genieten ook al gaat het toch een stuk minder qua ‘been’. Het lopen gaat goed, maar zodra ik sta, loopt alles vol en wordt het dik en pijnlijk. Het is duidelijk dat ik nooit zonder steunkousen zal kunnen lopen en dat is jammer. In de zomer zal ik dus moeten opletten qua warmte en daarvoor bestelde ik dan toch maar een ‘ventilator tight’ van cw-x. Ben benieuwd. Qua rug gaat het voorlopig ook nog redelijk en heb ik tijdens het lopen geen last. Mijn ademhaling lijkt ook wat te verbeteren door de training met de K5 en ook al heb ik dat de afgelopen drie weken een beetje laten versloffen, ik merk duidelijk verschil en ik zal de training dus weer braaf twee maal per dag voortzetten. Zo modderen we dus lekker door maar voorlopig kan ik het nog allemaal en dat is al heel bijzonder en voor mij de grote kick van het lopen.

Ik hoop ook van harte dat ik volgend jaar ook weer kan bijtanken en kan ‘aansterken’ in de UK.

Op onderstaande afbeelding is te zien welk stuk ik ‘belopen’ heb. Dit zijn niet alle runs, maar vooral de runs die op elkaar aansloten. Ook zijn deze op te roepen in google earth.

rondje in google earth openen