22.02.2012 – glororum circular

22.02.2012 – glororum circular

Toch nog een rondje zonder Ztje. Het waaide vandaag keihard maar er scheen wel een zonnetje. Als verrassing ging de zon tijdens de run zelfs zo schijnen dat ik het werkelijk veel te heet kreeg. Ik kwam uiteindelijk bij de auto met een enorme rode kop van de hitte en het voelde niet prettig.

De run was erg mooi. Ik deed de helft van de lange run van zondag waar ik zo van had genoten. Je ziet toch iedere keer weer wat nieuws, dus het blijft leuk. Deze keer kende ik de weg, dus de 405 was niet mee.

De enige opbrengst qua wildlife was deze keer een torenvalkje. Geen uiltjes en jammer genoeg geen eekhoorn op de plek waar ik hem de vorige keer lekker had zien smikkelen.

Qua lopen ging het matig. Ik had last van de harde wind en ik vond het parcours niet echt gemakkelijk deze keer, waarschijnlijk door de wind en de warmte. Het begin ging nog wel lekker, en al snel kwam ik weer bij dat gekke ding uit:

Dat blijft leuk om te zien zo in het landschap. Daarna weer het mooie uitzicht bij Budle Bay en achter het hotel langs door de bomen. Zelfs daar was wind! Langs een caravan park bij Waren en al snel liep ik een stukje naar beneden en lag Bamburgh Castle voor me in het zonlicht. Deze keer stopte ik niet meer voor een foto, maar het blijft mooi. Tot mijn verrassing ging mijn hartslag weer even in de hogere zone toen ik keihard de heuvel af stuiterde. Dat verbaasde me niks, want ik zat vast al hoog door de warmte. Uiteindelijk een klein stukje uitgewandeld om wat af te koelen en ik was blij dat ik weer bij de auto was.

Het was een fijn rondje, maar voor vandaag een beetje zwaar. Ik liep al een beetje met een knoop in mijn maag vanwege het naderende vertrek hier, en de warmte en de wind maakte dat allemaal niet lekkerder lopen.

Zucht… wat is het hier toch geweldig.

Gegevens:

* totaal 12 km
* temp 14 graden

rondje in google earth openen

februari 151 km – 2012 totaal 351 km