10.06.2016 – spott – 8 km

**10.06.2016 – spott – 8 km**

Gisteren en eergisteren hebben we onze tweede grote fietstocht met bepakking en overnachting gemaakt. Dat verslag volgt nog maar het was weer ontzettend gaaf. Totaal hebben we 120 km gefietst en weer veel gezien en veel meegemaakt. Weer voor herhaling vatbaar!

Vandaag ga ik even snel in mijn eentje een losloop rondje doen hier rond het huisje. Vanmiddag dan misschien weer even met woefje en S. maar dat moeten we maar even zien. We moeten ook opruimen en inpakken en misschien heb ik er wel geen zin meer in. Het lijf heeft immers ook wat rust nodig. Ik ga dus maar voor de laatste keer eerst even een wens doen bij de witches stone die erg overwoekerd is de laatste weken. Als de wensen nu maar vervuld worden!

klik voor groot

Daarna neem ik het korte rondje langs het ford en weer terug via Little Spott en verder over de weg. Voor woef geen bal aan. Ik doe een rustig rondje zo na het fietsen en dat lijkt wel OK. Geen gekke dingen even vandaag. Morgen hoop ik een laatste rondje hier nog even te kunnen lopen voordat we vertrekken en als alles is ingeruimd.

klik voor groot

Ik heb hier geweldige weken gehad en best veel gedaan. Jammer genoeg heb ik niet de Berwickshire Coastal route gelopen met woef en dat had ik heel graag gedaan. Maar ik twijfelde of ze wel fit was en bleef wat kortere stukken lopen. Ik denk achteraf dat het prima gekund had, ze vond alleen geen bal aan dit wegrondje en dat maakte me dus aan het twijfelen. Maar niks aan te doen, ik hoop dat ze komende zomer fit genoeg is om iets anders met me te doen. Ik denk aan het oranjepad in Duitsland. Dat is ook een leuke optie en dat kan ze nog wel aan.

Morgen een laatste rondje dan maar!

gegevens:

* 7 km
* 14 graden – druilerig

juni 65 km – 2016 totaal 1.963 km