24.02.2014 – seahouses countryroads – 7 km

**24.02.2014 – seahouses countryroads – 7 km**

Vandaag geen avontuur met waf maar een kort wegrondje. Countryroads is wel een mooie omschrijving voor het rondje rond het huis hier. Het is ook een beetje de 7 heuvelenroute en voor mij een echte uitdaging. Twee weken geleden liep ik dit rondje ook en vandaag de derde keer. Het is een soort tempo training en dan op een weg die nog even glad getrokken moet worden. Deze keer veel minder water op de weg, dus het zonnetje en de drogere dagen werpen vruchten af! Niet dat het erg is maar je moet toch uitkijken dat je niet in een pothole stapt verborgen onder het donkere water. Maar vandaag dus niet slecht. Wel een beetje winderig maar het zonnetje scheen ook (na de regen van vannacht en vanmorgen). Het was bijna warm onderweg en aan het einde liep ik ook wel een beetje te puffen eigenlijk, maar dat hoort er allemaal bij. Tot mijn verrassing liep ik de snelste tijd ooit hier.

Anyway, ik wil Craster nog wel even bekijken later deze week qua modder en verder moet ik nog maar even kijken wat ik ga doen. Vandaag was in ieder geval een leuke opsteker.

Gegevens:

* afstand: 7 km
* temp 9 graden – winderig/zonnig

februari 199 km – 2014 totaal 429 km