review: kleding: touchscreen handschoenen

**01.02.2014 – review: kleding: touchscreen handschoenen**

Ik heb nooit gedacht dat ik speciale handschoenen zou willen hebben om een telefoon of scherm mee te kunnen bedienen. Ik gebruik immers geen telefoon voor hardloop applicaties of muziek. Maar sinds ik de Sony Xperia Z1 heb, gebruik ik de telefoon voor foto’s en voor de kaart. In de UK heb ik namelijk echt een gedetailleerde kaart nodig en moet ik dus dikwijls de telefoon erbij pakken. Handschoenen aan en uittrekken, bleek niet echt handig want ik had dikwijls ijskoude handen in weer en wind. Dat deed me besluiten om toch eens om te zien naar goede touchscreen handschoenen en daarvoor speurde ik heel wat artikelen en reviews af. Uiteindelijk kwam ik bij de Egloves uit die notabene in de UK gemaakt worden. Ze hebben in 2012 en 2013 al heel wat prijzen gewonnen. En zo kwam het eerste setje Egloves dus bij me binnen om uit te proberen.

Lees de review van de Sports en Extreme Glove

2 gedachten over “review: kleding: touchscreen handschoenen

Reacties plaatsen niet mogelijk.