12.09.2013 – hitland – 8 km

**12.09.2013 – hitland – 8 km**

Vandaag een rustig rondje ongeveer op M tempo. Metronoom uiteindelijk op 169 (effectief 170 stap) en dat voelt het makkelijkste qua ademhaling op dit langzame tempo.

Onderweg genoten van de natuur. Het begon al met een halfwas fuutje dat enorm aan het zeuren was bij zijn moeder om eten. Echt een zeurjong. Ik hoorde moeder in gedachten ‘rot op’ zeggen. Daarna liep ik krijgertje te spelen met een torenvalkje die steeds net voor me uit bleef bidden. Kennelijk zat er een muisje ergens waar ik aan het lopen was. Maar toen woeffie versnelde, koos de torenvalk er toch voor om wat hoger te gaan vliegen en verder weg te gaan. Overigens zat het valkje op een paaltje te wachten toen ik weer terugkwam. Altijd weer een kadootje onderweg.

Komend weekend weer een 800-tjes serie. Ben benieuwd hoe dat gaat, want de vorige keer heb ik de 9e en de 10e verkort tot 400-tjes. Maar het koele weer is ingezet en dat is dus heerlijk lopen. Op naar de volgende training dan maar.

Gegevens:

* totaal 8 km
* temp 17
* HF niet gemeten

september 84 km – 2013 totaal 1.380 km