10.09.2013 – hitland – 9,5 km

**10.09.2013 – hitland – 9,5 km**

Vandaag weer het eerste rondje na de 39 km afgelopen zaterdag. Gisteren de hele dag staan schilderen in huis en toen was het eigenlijk al te donker om nog te gaan, Vandaag dus maar een rondje. Het weer is ineens omgeslagen. Het is koud en het regent pijpenstelen. Ik vind het niet erg, maar ik moet wel even nadenken wat ik aan zal trekken vandaag. Ik kies voor mijn lekkere waterdichte armen, toch alleen een korte mouwen shirt (ik heb immers de armen aan) met daaronder een lekker hemd dicht tegen mijn lichaam. Dat zit heerlijk en ik heb het geen moment koud gehad. Na het lopen direct de armen uit en dat voelt dan erg fijn. Ik vind de compressie op mijn armen uberhaupt prettig lopen. Met het petje op merkte ik niet eens dat het zo regende eigenlijk en ik startte even met droog weer, dus dat scheelt ook.

Ik was benieuwd of ik ergens last van zou hebben na de vreemde lange training van afgelopen weekend waar ik na de schoenenwissel ineens nauwelijks meer uit de voeten kon. Maar ik voelde helemaal niets nada noppes. Sterker nog, ik heb deze keer ook totaal geen spierpijn gehad na de lange training. Niet de dag erna, niet twee dagen erna gewoon helemaal niets. Dat doet me erg goed eigenlijk.

Vandaag dus een afwisselende training gedaan. Deels RWR rustig, deels RWR snel en een ronde zonder RWR op gemiddeld tempo. Grappig genoeg is de RWR met de kortste ratio ook de snelste ronde geweest. Dat blijft toch een merkwaardig iets.

Hoe het ook zij, ik kan het nog! Lekkere training en tevreden. Nu eerst droog worden en weer verder met schilderen.

Gegevens:

* totaal 9,5 km
* temp 13 – regen en wind
* HF niet gemeten

september 76 km – 2013 totaal 1.372 km