14.08.2013 – hitland – 10,5 km

**14.08.2013 – hitland – 10,5 km**

Vandaag een heerlijk rondje gelopen. Geen getrut, geen gevecht tegen de grond of de schoenen gewoon lopen, net alsof ik daadwerkelijk kan lopen! Merkwaardig eigenlijk. Misschien ligt er een deel van de oplossing in het feit dat ik op pad ben gegaan in mijn lange compressiebroek in plaats van de korte tight die natuurlijk eigenlijk helemaal niet zo geschikt is voor mij met mijn bloedvatprobleem. Misschien was het toeval, ik weet het niet.

Aan mijn voeten vandaag de Kinvara 3 met een stuk karton onder mijn linkerhiel om net iets hoger te staan in verband met die bloedvaten bij de enkel. Nog niet helemaal hoog genoeg want ik merkte wel dat de schoen tegen de vaten aanschuurde op een gegeven moment maar ik kan dit nog wel wat aanpassen denk ik. Zo liep dit monument dus met wat steigerwerk een heerlijk rondje. En het tempo? Ruim een minuut per kilometer sneller dan van de week. Dat is dus nogal een verschil. Ik hobbelde de laatste twee kilometers op 5.40 en 5.37 min/km zonder moeite.

Op naar de volgende run maar dit was zeer hoopgevend.

Gegevens:

* totaal 10,5 km
* temp 21

augustus 66 km – 2013 totaal 1.248 km