review: hond onderweg: ruffwear quick draw leash

**review: hond onderweg: Ruffwear Quick Draw Leash (ong 15 euro) **

Toen ik de foto zag, snapte ik eigenlijk niet wat het nu precies was, totdat ik onderstaand filmpje bekeek

Dat leek me ideaal en aangezien ik vaak de riem toch niet bij me heb omdat het nu eenmaal niet zo lekker loopt met een riem in de hand, besloot ik er eentje te bestellen. Al vanaf het eerste moment dat ik de quick draw in gebruik nam, ben ik overtuigd. Erg handig! De hond heeft nu een lichte halsband om en daaroverheen de quick draw leash. Het zit haar duidelijk totaal niet in de weg en ik hoef maar even naar het rode lipje te grijpen en ik heb haar aan de riem. Natuurlijk kost het even een paar seconden om de riem weer ‘om’ te doen, maar dat is vaak met een losse riem ook. In Aken moest ik een keer zelfs mijn rugzak afdoen om de riem op te graven en om te doen. Dit is erg handig en voor mij een uitkomst.

Aanrader!

Deze review staat op de review site op het onderdeel ‘met de hond op pad’. Daar ook informatie over rugzakken, waterbakken voor onderweg, pootverzorging en schoenen. Alleen voor de stoere hond natuurlijk!