22.05.2013 – hitland – 5,5 km

**22.05.2013 – hitland – 5,5 km**

Gisteren weer een behandeling gehad en het is eigenlijk nog steeds niet echt duidelijk wat er nu aan de hand is. Maar goed, ik doe braaf mijn oefeningen en doe/neem/smeer alles wat ik zelf bedacht had. En toch lijkt het wel beter te voelen eigenlijk. Ik liep natuurlijk weer een mini rondje, maar het leek ‘anders’. Niet in de zin van ‘weg’ maar goed. Ik wacht af, blijf korte rondjes lopen en dan zou het in theorie gewoon steeds beter moeten gaan.

Het blijft een vreemd idee dat zondag de marathon begint en ik er niet bij zal zijn. Maar maandag is de marathon alweer ‘voorbij’ en voelt het vast weer anders dat ik er niet bij was. Op naar een volgende loop, er komen er nog meer en toevallig hadden we het huis al vooruit geboekt voor 2014 dus wat dat betreft is er niets aan de hand. Eerst maar eens lekker weer lopen zonder dat ik iets voel en dan weer verder kijken. Ik hoef nu niet meer idioot vroeg naar bed in ieder geval. Grappig dat je in de aanloop naar zo’n evenement toch helemaal ‘marathon’ leeft en ademt. Vroeg naar bed, goed eten en meer van dat soort dingen.

Gegevens:

* totaal 5,5 km
* temp 8 graden

mei 117 km – 2013 totaal 821 km

5 gedachten over “22.05.2013 – hitland – 5,5 km

 1. EnerGize

  Echt balen! Maar je weet dat je het kan dus ik hoop dat je snel een nieuw doel zal vinden.

 2. Marjolein

  Hoi Max, ik begrijp dat je geblesseerd bent, het is niet duidelijk in je blog? Wat balen voor je, je ging er helemaal voor. Er komt vast wel weer een nieuwe kans waar je je weer in vast kunt bijten. Veel sterkte!

 3. Silvia

  Wat ontzettend jammer Max.Ik hoop dat je snel weer helemaal de oude bent en weer helemaal als vanouds kunt trainen zonder er bij na te denken of het wel goed gaat/voelt.En die marathon; je hebt inmiddels je eigen marathon al gelopen. Het zou heel mooi zijn dit met een marathon officieel op papier te kunnen bekronen. Maar gezondheid en hopelijk nog heel lang loopplezier staat voorop. Die marathon die komt nog wel een keertje. Je bent in ieder geval ook weer een marathon trainingservaring rijker. Daar kun je bij een volgende je vruchten van plukken.

 4. max

  Dank voor de reacties. het is jammer, ik weet niet precies wat er gebeurde in Garderen, maar goed zoiets kan dus gebeuren in een aanloop naar een evenement. Met het lopen zelf heeft het niet veel te maken, dus ik neem maar aan dat het vanaf nu weer beter zal gaan. Op naar de volgende run.

  Ik wilde eerst alsnog op de halve starten zondag maar heb besloten dat het niet verstandig is. Nu eerst maar het lichaam even kans geven echt helemaal te herstellen. Dus geen halve maar weer een lekker rondje hier in de UK waar het natuurlijk gewoon prachtig is om te lopen.

  Hoewel het allemaal geregeld was om te starten op de halve, vroeg ik me ineens af waar

Reacties plaatsen niet mogelijk.