20.05.2013 – assignment 35: 10 km – totaal 6 km

**20.05.2013 – assignment 35: 10 km – totaal 6 km**

Vandaag dus het testrondje na ruim 4 dagen ‘rust’. In theorie stond een rustig 10 km rondje op het programma (van gisteren) maar dat werd dus niets. Ik ben rustig weer omgekeerd en heb de opdracht dus niet volbracht. Dat leek me niet erg zinvol nu. De marathon is dus een ‘no go’, tenzij er morgen ineens een wonder gebeurt door de behandeling maar daar reken ik niet op.

Assignment 36, de marathon in Edinburgh wordt dus simpelweg een DNS (did not start). Het is 40 weken geleden dat ik me inschreef voor de run en het schema startte na de GNR midden september. Geen enkele training ging verkeerd, ik heb alles volbracht zonder gedoe en met veel plezier.

Ik ben fit as a fiddle maar helaas. Ongelooflijk. Kan er eigenlijk nog niet helemaal ‘bij’, hoewel ik me vooral moet richten op de lange termijn. Maar toch…..

Gegevens:

* totaal 6 km
* temp 10 graden

mei 112 km – 2013 totaal 816 km

2 gedachten over “20.05.2013 – assignment 35: 10 km – totaal 6 km

  1. Anke (tOOter)

    Max, wat een ongelooflijke teleurstelling na al die goede voorbereidingen. Een dikke *baal*! Ik hoop dat je snel weer lekker kunt rennen. Al deze trainingsarbeid zit wel ergens in je lijf ‘opgeslagen’ en is niet helemaal verloren gelukkig. Voor een volgende uitdaging kun je hierop weer voortbouwen.
    Sterkte!!

    PS Ga je wel naar de UK voor nog meer mooie foto’s op je blog? ;-)

  2. Wendysolar1971

    Wat vreselijk oneerlijk is het leven toch heel vaak. Ik vind het heel erg voor je en je mag het uitschreeuwen van boosheid. Je valt dan echt even in een zwart gat. Hoop dat heel snel duidelijk is wat er nou niet goed zit. Sterkte en dikke knuffel.

Reacties plaatsen niet mogelijk.