nieuwe heuptas

nieuwe heuptas

Vandaag kwam de nieuwe heuptas die ik had besteld. Ik heb heel erg getwijfeld tussen een Nathan camelbak (dat is een soort rugzakje met onder meer een waterreservoir) en een heuptas. Uiteindelijk toch gekozen voor deze heuptas. Groter dan ik had gedacht, maar wel super licht. Ga straks eens kijken hoe het allemaal werkt en of het een beetje lekker zit. ik gebruikte tot nu toe een dingetje van de AH die ik vorig jaar voor 9 euro had gekocht. 4 Flesjes en een tasje zitten daar aan. De flesjes lekken als een gek en de band draait steeds om je middel. Dat geeft niet als ik mijn jackje eromheen knoop met warmer weer, maar het loopt toch erg vervelend dat draaiend en huppelende ding. En vandaag in de duinen zonder water, merkte ik weer dat dat dus toch geen goed idee is, ondanks dat het maar een korte ronde was. Water is dus gewoon noodzaak om bij je te hebben en daarmee werd de waterbelt voor mij dus geen luxe artikel meer, maar ‘noodzaak’. Ben benieuwd hoe dat gaat lopen. Eerst kijken of ik die waterzak ook daadwerkelijk IN de heuptas krijg.