03.11.2010 – scheveningen duinen

03.11.2010 – scheveningen duinen

Wederom pakte de Garmin het signaal te laat op. deze keer nog erger dan de vorige keer, pas na 800 meter. Het gebouw en de trams zijn daar denk ik de schuldige. Geen idee, want ik had nu al in scheveningen een signaal opgepikt maar dat mocht dus niet baten blijkbaar. Wel vervelend. Het was vrij goed weer, een beetje wind en voor mij een beetje aan de warme kant. Maar wel droog, dus niet zeuren dan maar. In het begin werd ik ingehaald door 2 mannen die zo hard liepen dat ik me afvroeg of ik misschien helemaal geen snelheid had, maar ik zag dat ik boven de 10 km per uur liep, dus dat is voor mij toch tamelijk snel. Verder niet meer op gelet en gewoon lekker in mijn eigen tempo doorgerommeld. Ik vond het onwijs zwaar, geen idee waarom dit rondje altijd pittig is. Het hoogteverschil stelt op zich niet veel voor maar door de duinen zelf is het wel steeds op en neer en dan vooral ‘op’.

In ieder geval toch 5 sec/km sneller dan de vorige ronde. En wéér een heel stuk sneller dan de ronde in februari (bijna 40 sec per km sneller nu)

Gegevens:

* totale afstand 7,28 km
* temp 13 C
* gem BPM 134

rondje in google earth openen