over GPS, voeding en camera’s

over GPS, voeding en camera’s

Vandaag niet gelopen vanwege een logeerhondje. Niet erg want ik heb al veel gelopen deze maand en ik had genoeg te doen. Vandaag kocht ik een geweldige leuke camera, een Sony HX5V met GPS, filmfunctie en panorama functie. Vooral de GPS is erg leuk, want vanaf nu kan ik dus foto’s toevoegen aan de runs met geotagging. Dan kan ik dus in een oogopslag zien waar ik gelopen heb en hoe het eruit zag. Nu nog even wennen aan het feit dat ik de camera mee moet nemen en niet moet vergeten. Het gevalletjes past prima in het zakje van mijn heuptas met water, dus dat valt me ontzettend mee.

Verder kreeg ik vandaag weipoeder binnen. Dat zijn speciale eiwitten die zorgen voor spieropbouw (en geen afbraak). Het smaakt niet erg lekker, maar is wel te doen. Op dus naar een goed onderhoud van het lijffie zodat ik nog veel kilometertjes kan maken.