21.10.2010 – scheveningen duinen

21.10.2010 – scheveningen duinen

Vandaag eerst naar het strand geweest met de meiden. Ik heb nog steeds een logeerhond en dat was dus genieten voor de honden. Terwijl ik dit tik, liggen ze nog lekker te slapen. Daarna met Z gaan hardlopen maar wel lekker op mijn gemakje. Het was ontzettend zwaar, er stond een keiharde wind en het op en neer lopen in de duinen viel ook al niet erg mee. Maar het was verder een prima rondje op 9,5 km per uur gemiddeld. Op 23.09.2010 liep ik precies hetzelfde rondje, alleen dan 5 sec/km langzamer dan nu. Valt niet eens tegen dus. De Garmin had weer problemen om signaal te krijgen vanuit het appartement naar beneden, en pas na 400 meter waren de satellieten gevonden. Geregistreerd werd dus helaas een korter rondje. Ook bij uitlezen problemen, maar ik hoop dat met de nieuwe TC dat nu is opgelost. Uiteindelijk is het alsnog via de laptop en met forced sending wel gelukt.

geotagging: klik voor map & images

Gegevens:

* totale afstand 7,28 km
* temp 8 C
* max BPM 161
* gem BPM 139

rondje in google earth openen