17.10.2010 – dobbeplas

17.10.2010 – dobbeplas

Na de super dagen op de Veluwe had ik weinig zin om weer op Hitland te gaan lopen. Vandaar maar een nieuw rondje ergens in Nootdorp. Het zou een plas zijn waar honden ook mogen komen volgens het boekje ‘wandelen met de hond’ van Nick Gootjens. Eerst een route gemaakt en geladen naar de Garmin. Helaas kon ik de startpositie niet vinden met de auto en kwam ik dus uiteindelijk nooit uit op de track die ik moest lopen. Achteraf geen probleem, want de plas bleek overvol met honden en bazen. Uiteindelijk ben ik dus door een doodstil kwekerijcomplex gelopen. Toen ik uiteindelijk wel terug wilde, liet ik de garmin de route bepalen naar de auto. Helaas stond ik toen ineens ergens waar ik niet meer rechtdoor kon lopen, terwijl de auto hemelsbreed nog geen 400 meter van me vandaan zou moeten staan. Uiteindelijk dus maar weer gestart en op rap tempo teruggerend naar de auto (9,8 km per uur). Ik was op zich blij te zien dat er nog wel wat snelheid in mijn benen zat, want ik was op de Veluwe behoorlijk langzaam door de rare ruiterpaden, het rulle zand en de afstanden. Maar ook vandaag rustig aan gesukkeld en dus toch nog een aardige snelheid bereikt. Op naar de volgende run. Helaas wordt het slecht weer, dus misschien wordt het wel een rondje intervallen op de loopband.

Gegevens:

* totale afstand 9,01 km
* temp 5,2 C
* max BPM 152
* gem BPM 131

rondje in google earth openen