27.07.2012 – spanje route 2

Vandaag wil ik natuurlijk weer proberen of ik die verrekte heuvel nou kan lopen. Vol goede moed ga ik dus op pad. Ik besluit goed te letten op mijn ademhaling en vooral rustig te lopen en op de HR te letten. Ik stel wel het alert in op 165 en niet meer op 155, want met een beetje heuvel in warme omstandigheden zal de HR toch wel een stukje stijgen.

Rustig krabbel ik rond het kerkje en al snel loop ik weer naar beneden richting Altea. Weer over het spoortje, over de autoloze weg en dan langs de autoweg. Het is erg warm en ik visualiseer vast dat ik straks een stukje omhoog moet en hoe makkelijk dat zal gaan. Het bleek immers de vorige keer maar een klein stukje. Ik sla linksaf en al snel doemt de heuvel voor me op. Ik klauter rustig voort en het valt me heel erg mee. Ik ben al verder dan de vorige keer. En weer verder, en nog een stukje verder. Nu een klein stukje vlak en dan weer verder. Na de bocht is het al bijna gedaan dus het gaat goed! En dan ineens is daar ineens de afslag alweer. Ik liep het hele stuk dus gewoon naar boven en verder! Ik besluit dezelfde weg te nemen als de vorige keer, dus loop ik over de loopbrug die over de snelweg gaat en langs de huisjes zo weer terug naar de auto. het is maar een rondje van 7,5 km maar ik ben blij en tevreden. Niet eens een gekke tijd hoewel dat natuurlijk niets uitmaakt. Hartslag hield zich keurig, geen piepje gehoord en ook niets gevoeld.

klik voor groot

Op naar de volgende ronde.

Gegevens:

* totaal 7,5 km
* temp 28
* max HR 160

rondje in google earth openen

juli 135 km – 2012 totaal 1.288 km