29.07.2012 – spanje route 3

Vandaag ben ik jarig!

Het is de hele dag ontzettend warm geweest….

Maar dat weerhoudt me er niet van om een lekker rondje te gaan lopen. Het is namelijk ineens een beetje bewolkt, en aangezien Ztje ook wel een wandelingetje kan gebruiken voordat ze lui wordt, besluit ik met haar rond het kerkje te gaan lopen. Dat is een lekker rondje en dat kan ik net zo lang of kort maken als ik wil. Eens kijken of het een beetje wil lukken met beessie op die keitjes daar. Aanvankelijk was ik van plan om alleen maar te wandelen en daarna op de loopband te gaan trainen, maar ik ben al omgekleed, heb alles bij me en besluit het dus gewoon te proberen. Het eerste rondje gaat prima. Rustig aan. Daarna een tweede rondje maar aan het einde merk ik dat ze het toch wel erg warm krijgt. Voor vandaag dus voldoende. Ik ga gewoon iedere keer een rondje extra lopen en kijken hoe dat gaat. Voor mij ook wel lekker zo rustig aan rommelen.

klik voor groot

Gegevens:

* totaal 5,5 km
* temp 25

rondje in google earth openen

juli 141 km – 2012 totaal 1.292 km

Een gedachte over “29.07.2012 – spanje route 3

Reacties plaatsen niet mogelijk.