the british 10K london – 08.07.2012

**the british 10K london – 08.07.2012**

Net terug uit de UK voor de HM van Edinburgh en met het vooruitzicht van de Great North Run in september, staat er nog een run op het programma in de UK, namelijk de British 10K van Londen. Geen marathon? Dan maar een 10-tje door Londen langs bezienswaardigheden. Een erg drukke run met meer dan 25.000 starters op de 10 km maar ik ben benieuwd. Ook of je daar uberhaupt nog vooruit kunt komen trouwens, maar dat terzijde. Volgens mij zijn er niet eens startvakken op tijd maar dat weet ik niet zeker. Dit wordt dus alleen een ‘geniet en run’ ben ik bang. Ik was net een dag te laat en dus loop ik nu voor een charity. Ik hoop maar dat het allemaal goed gaat, want inmiddels is de reis en het hotel geboekt. Wordt dus vervolgd!

klik voor groot

3 gedachten over “the british 10K london – 08.07.2012

 1. Ronald

  Hee Max, ik heb je blog nu eindelijk gevonden :)) de tijd ontbreekt mij om alle blogs bij te houden maar heb die van jou in mijn rss reader gezet.. ik kom dus nog wel vaker terug :)

  Die 10K in Londen heb ik al meer over gehoord/gelezen.. moet geweldig zijn..

  veel fun alvast!

  see you soon
  RR

Reacties plaatsen niet mogelijk.