UK Guide Dogs

**UK Guide Dogs**

Natuurlijk allemaal weer veel te laat, maar dat komt simpelweg doordat de eigenaar van het huisje me vroeg of ik niet voor de Guide Dogs UK wilde lopen in Edinburgh, zondag aanstaande. Zijn vrouw heeft problemen met haar ogen, is overigens gisteren weer met spoed geopereerd en zodoende heeft hij een ‘klik’ met de Guide Dogs. Dat heb ik ook wel, want jaren geleden adopteerde ik een pup en betaalde twee jaar lang maandelijks een bedragje voor de opvoeding en de voeding van Daphne zoals het hondje heette.

Maar goed, inmiddels zijn de papieren binnen, het shirt ook (veel te groot en te warm dus daar loop ik niet in zondag aanstaande) en zal ik zelf ook geld doneren voor dit goede doel.

Omdat het hier allemaal hetzij per text message gaat hetzij per cheque, geef ik mijn totaal bedrag de eigenaar van het huisje, en komt het totaal bedrag dus op 1 cheque die wordt ingestuurd. Papierwerk kan dan wel netjes worden ingevuld met de losse donateurs. Dat is het makkelijkste omdat ik hier nu eenmaal in de UK ben.

Mocht je mee willen doen, stuur dan een tweet @RunpowerMax of laat hier een berichtje achter. Het is dus puur voor het goede doel, niet om mij mee te mogen laten doen aan de run of iets dergelijks.