26.05.2012 – week 12 dag 3 – 3 km DL – totaal 4 km

**26.05.2012 – week 12 dag 3 – 3 km DL – totaal 4 km**

Ik geloof niet dat ik ooit voor zo’n korte run de deur uit ben gegaan maar volgens het schema moest ik 3 kilometer rustig lopen. Rustig stond er nog specifiek bij. Ik ben dus maar de deur uit gestapt en heb een heen en weertje gedaan in verband met de 8% heuvel hier voor de deur. Die dus even niet. Het was stralend weer en ik kon meteen even kleding uitproberen die ik morgen dan ook aan ga trekken. En toch een ander paar schoenen, want hoewel ik had besloten op de DS Trainer te gaan lopen morgen, veranderde ik dat toch weer naar de Brooks Pure Flow. Misschien verkeerd, maar dat lijkt toch beter. Wel even de metronoom aangezet vanmorgen en even lekker gesukkeld. Hondje vond er geen bal aan zo op en neer maar was ook even buiten.

Dit was dus de allerlaatste schemadag voor de run van morgen. Ik ben erg benieuwd. We zullen zien. Ik heb me goed aan het schema gehouden en nu is het alleen een kwestie van energie verdelen en een beetje ‘durven’. Er lijkt niet veel wind te staan, het is iets te warm voor het lekkere maar het grote voordeel is de vroege start van 8 uur dus wie weet valt het reuze mee. Ik heb er zin in, ook al is de route anders dan verwacht.

Gegevens:

* totaal 4 km
* temp 19
* HR 130 bpm

mei 191 km – 2012 totaal 984 km