nieuwe schoenen 3

nieuwe schoenen 3

Sommige mensen kopen talloze ‘nette schoenen’, ik koop verschillende modellen loopschoenen. Ach je moet toch wat en ik weet inmiddels wel hoe belangrijk schoenen zijn. De Asics DS Trainers die ik enkele maanden geleden kocht, zitten zo ontzettend fijn, dat zijn echt geweldige schoenen. Er staat dus al een reserve paar in de kast, want het volgende model is alweer op de markt en zit heel anders (niet lekker). Maar eigenlijk ging ik de vorige keer voor de Racers kijken, maar durfde ik die stap toen niet aan. Ze zaten toen erg fijn en ik ook het testrondje buiten ging erg fijn, maar ik wilde het eerst dan wel eens met de Trainers proberen. Maar die Racers blijven toch trekken, en niet in het minst omdat ik inmiddels al zo heerlijk op de Trainers loop. Toch dus maar de stoute (ren)schoenen aangetrokken en een paar Racers gekocht.

Ben benieuwd hoe dat gaat lopen op de korte wedstrijden en de intervaltraining. Het gaat mij er vooral om dat de schoenen laag zijn bij de laterale malleolus en niet al te zwaar zijn. Sneller zal ik er echt niet mee worden maar dat is ook niet het doel in dit geval.